Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, Başkan Yardımcıları Av. Fırat Durak, Sevgi Ünsal, Hüseyin Yılmaz ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürü Hakan Genç ile birlikte çevre düzenlemeleri kapsamında Büyükada Gülistan Caddesi’nde incelemelerde bulundu.
Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, Başkan Yardımcıları Av. Fırat Durak, Sevgi Ünsal, Hüseyin Yılmaz ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürü Hakan Genç ile birlikte çevre düzenlemeleri kapsamında Büyükada Gülistan Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Yapılması planlanan çalışmalar yerinde değerlendirilerek ihtiyaçlar tespit edildi.
İncelemeler sırasında Belediyeye ait Spor Sahası ile Gündüz Bakımevi’nde gerçekleştirilmesi planlanan onarım ve yenileme çalışmalarına ilişkin de değerlendirmeler yapıldı.
Büyükada’daki saha ziyaretinin ardından Başkan Yardımcısı Sevgi Ünsal, Meclis Üyesi Tanay Garip ve İBB Yapı İşleri Müdürü Hakan Genç Kınalıada’ya geçerek, kuvvetli lodos nedeniyle sahil ve yollarda meydana gelen olumsuzlukları yerinde inceledi.
Saha gezisinin son durağı ise Burgazada oldu. İncelemelerde, adalarda yaşam kalitesini artırmaya yönelik yapılacak çalışmalar ele alındı.
Kaynak: Adalar Belediyesi
Subscribe to get the latest posts sent to your email.