Büyükada, 20-22 Mart tarihleri arasında kadın girişimcilerin el emeği ürünlerinin sergileneceği anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
İstanbul,
7°C
hafif yağmur
Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Adalar’a gitmek isteyenler Kabataş iskelesinde yoğunluk oluşturdu.
Kurban Bayramı tatilini İstanbul’da geçiren kimi vatandaş sahillere kimisi ise turistik mekanları gitmeyi tercih etti.
Bazı yurttaşlar ise bayramın ikinci günü Adalar’a gitmek için iskelelerin yolunu tuttu. Kabataş İskelesi ve Kadıköy İskelesi’ne gelen İstanbullular vapura binmek için uzun kuyruklarda bekledi.
Bayramda Adalar’a gezmeye gittiğini söyleyen Ahmet Karakuş, “Çok kalabalık Adalar nasıl kalabalıktır kim bilir. Gidebilirsem Adalar’a gideceğim. Gidip gezmeyi düşünüyorum. Herkese mutlu bayramlar diliyorum” diye konuştu
Subscribe to get the latest posts sent to your email.