Büyükada, 20-22 Mart tarihleri arasında kadın girişimcilerin el emeği ürünlerinin sergileneceği anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
İstanbul,
7°C
parçalı bulutlu
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş halk buluşması kapsamında Adalara geliyor. Erkan Baş Kınalıada’dan başlayacak Adalar ziyaretinde sırasıyla Burgazdası ,Heybeliada ve Büyükada’yı ziyaret edecek.
23 Mart Cumartesi günü yapılacak olan Adalar halk buluşmasında Adalılara hitap edecek olan Erkan Baş’a Türkiye İşçi Partisi (TİP) Adalar Belediye başkan adayı mimar Gizem Gülen eşlik edecek.
Adalar halk buluşmasına 10.45’de Kınalıada’dan başlayacak olan Erkan Baş sırasıyla 12.00’da Burgazadası, 13.15 Heybeliada, 15.30 Büyükada’da Adalılarla biraraya gelecek.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.