Adalar Belediye Başkanı Heybeliada’da eleştiri yağmuruna tutuldu

Adalar Belediye Başkanı Heybeliada’da eleştiri yağmuruna tutuldu
Yayınlama: 03.07.2024
Düzenleme: 03.07.2024 18:19
A+
A-

Adalar Belediyesi’nin Temmuz ayı Meclis toplantısının birinci oturumu Heybeliada’da gerçekleşti. Heybeliadalıların söz aldığı toplantıda, Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat ve devasa minibüslerin Adalar’da çalışmaya başlaması eleştirildi.

Adalar Belediye Başkanı Heybeliada'da eleştiri yağmuruna tutuldu

Heybeliada sakini bir vatandaşımız: “Biz en başından beri Azmanbüs dediğimiz minibüslerin önüne yatarım dediğiniz için sizi hep yanımızda görmek istedik, bunun büyük bir hayal kırıklığını yaşadık. Bu süreç ancak diyolog ile çözümlenebilir. O diyalogu kurmak için de siz bizim yanımızda olarak o diyalogu kuran kişi olmanız gerekiyordu… Bir müjde verdiniz, akülülüler yönünde bir adım atacağınız yönünde ama neden bu kadar geciktiniz? Bu olay kangren oldu…Heybeliada’nın şu gördüğünüz öngörünümü bir facia, bu kadar iskeleyi istemiyoruz, ada halkı deniz göremiyor, bedava denize girecek yer yok….. Sizinle yaptığımız toplantıda dikenli tele çok karşıyım demiştiniz, gördüğünüz yerde fotoğraflarını çekip bana gönderin demiştiniz, ben size 3-4 tane fotoğraf gönderdim, hala bir şey yok. Beltur’da 550 metrelik bir hatta dikenli tel var ve önüde yeşil örtüyle kapatılmış yani denizi görme imkanı yok. ” dedi

Heybeliadalı Burak ise, İETT’nin hiç kimse girmesin diye ihale düzenlediğini, hiç bir aracın tasarımı olmadan imal edilmeyeciğini, bu araçlar adada çalışmaya başlaması durumunda yakında trafik lambalarının ve yaya yolunun hayata geçirileceğini, adada tescilli bir aracın olmasının mümkün olmayacağını söyledi.

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Exit mobile version