Adalar Belediyesi esnaf toplantılarına devam ediyor

Adalar Belediyesi esnaf toplantılarına devam ediyor
Yayınlama: 18.05.2012
Düzenleme: 25.12.2012 16:39
A+
A-

Adalar Belediyesi esnafla toplantılarına devam ediyor. Yaklaşan yaz dönemi öncesi esnafın sorunlarını dinlemek, esnafla ilgili gelen şikâyet ve Ada Kart uygulaması hakkında bilgilendirme amacıyla 16 Mayıs Çarşamba günü Adalar Belediyesi Meclis Salonu’nda toplantı yapıldı.

Toplantıda konuşan Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu, bu yıl Adalar’a gelecek günü birlik ziyaretçilerin geçen yıla oranla yüzde yirmi oranında artış beklendiğini ve her geçen yılda bu artışın devam edeceğini söyledi. Bu artışın Adalar’ın cazip bir merkez haline gelmesinin bir göstergesi olduğunun altını çizen Farsakoğlu, gerek Uluslararası Turizm Fuarı EMİTT’e katılmamız, gerek Adalar’da yapılan dizi ve film çekimleri, gerekse de katılınan çeşitli platformlardaki tanıtıcı çalışmalarının bu artışın oluşmasına katkı sağladığını belirtti. Artışın özellikle ada esnafı için sevindirici olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Dr. Mustafa Farsakoğlu, yalnız hizmetin sunulmasında bir takım sıkıntıların yaşandığını söyleyerek en çok şikâyetin fiyat tabelalarının konulmaması ve konulan fiyatlara riayet edilmemesi, yer işgalleri sonucunda yolların yürünemeyecek hale gelmesi ve hanutçuluk yapılarak gelen ziyaretçilerin rahatsız edilmesi olduğunu belirtti.

Örnek bir proje olan Ada Kart’a değinen Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu, Adalılar’a birçok avantaj sağlayacak kart uygulamasının yaygınlaşması konusunda esnafla tekrar görüşmeler yapılacağını söyledi.(adalar belediyesi)

,
Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Exit mobile version