Adalar bu belediye başkanını hak ediyor mu?

Adalar bu belediye başkanını hak ediyor mu?
Yayınlama: 08.05.2023
A+
A-

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, CHP’nin Maltepe mitingi için CHP’ye gönül verenleri mitinge davet etme biçimi tepki çekti. ‘Adalar bu belediye başkanını hak ediyor mu?’ Sorusu sorulmasına neden oldu.

Twitter hesabından yüzündeki kızarıklığa bakıldığında alkollü olduğu tahmin edilen başkanın bir araç içerisinde hızlı bir şekilde yol alırken “Büyük İstanbul mitinginde buluşalım, seçimi ilk turda bitirelim…” başlığıyla Twitter hesabından CHP’ye gönül vermiş Adalıları yaptığı çağrı biçimine Adalılar tepki gösterdi.

Adalar Belediyesi Başkanlık Makamından çekilecek bir video ile kendi deyimiyle Türkiye için kritik bir seçim olan Cumhurbaşkanı seçimleriyle ilgili seçmenlerine çağrı yapıp mitinge çağırmasının daha şık olacağı ancak bir araç içinde yaptığı çağrıyla ‘giderayak bir mesaj çekeyim Adalıları mitinge çağırayım’ havası veren Erdem Gül’ün samimi bir şekilde Adalılara mesaj vermediği, 14 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı kaybedilirse tekrar açılan MİT davası dosyasından görevden alınacağı korkusuyla videoyu çektiği hissi verdiği söyleniyor. Videoyu, Erdem Gül’ün Twitter hesabından izliyebilirsiniz.

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül;

  • Sizce Adalılara yaptığınız bu çağrı şekli doğru mudur?
  • Konuşmanızı yaparken alkollü müsünüz, değil misiniz?
  • Konuşmanızı belediyedeki makam odanızdan yapmanız daha doğru değil miydi?
  • Sizce Adalar sizin gibi bir başkanı hak ediyor mu?
  • Eğer yaptığınızın bir hata olduğunu düşünüyorsanız Adalılardan özür dilemeyi düşünüyor musunuz?
  • Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığını seçimini kazanırsa, Cumhurbaşkanı yardımcısı olması beklenen Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum dönüşü karşılamaya giden personelinizi ‘neden gittiniz, benden izin aldınız mı?’ diye azarladınız mı?
Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Ke mal dedi ki:

    Adam Tugva olaylarını provake ederken sevgilisiyle abantta çıktı.
    Ne bekliyorsunuz?
    Hazırlansın 15mayistan sonra bir gece ansızın alınca devlet içeride içki sıkıntısı çekmesin,ev yapımı içki yapmayı öğrensin.

Exit mobile version