Adalar ormanları çöplüğe döndü!

Adalar ormanları çöplüğe döndü!
Yayınlama: 01.07.2023
Düzenleme: 01.07.2023 13:20
A+
A-

Adalar’da oksijen deposu olarak bilinen, Adalıların sabah yürüyüşüne çıktığı ada ormanlarının yollarında Adalılar gördükleri manzara karşısında spor yaptıklarına, yürüyüşe çıktıklarına bin pişman oluyorlar.

Adalar ormanları çöplüğe döndü!


Sabahın erken saatlerinde çekilen bu görüntülerin günün ilerleyen saatlerinde daha da artacağı muhtemel. Ormana grilmesin diye polis tarafından çekilen güvenlik bantları yırtılmış, sökülmüş. Her yerde bira şişeleri, kağıt mendiller, plastik su şişeleri, çekirdek atıkları, salam sosis paketleri, konserve atıkları… Kısacası ne arasan var.


Belediyenin yetersizliği bir yana vatandaşların duyarsızlığı da Adalıların tepkilerine sebep oluyor. İstanbul Valiliğinin aldığı ormanlara giriş yasağı ve polisin çektiği güvenlik bantlarını koparark içeri giren ve yerleri pisleten bu zihniyeti de eleştirmek gerekiyor. Bunları atan şahısların evleri nasıldır acaba.


Bir vatandaşımız: “”Atıklar ve çöplerden son derece rahatsızız. Temizlik imandan gelir. Yollarda, ada ormanlarında, etrafta kaldırımlarda çöp görmek bizi çok rahatsız ediyor. Bunun önüne geçilmesi için belediyeden özellikle rica ediyoruz. Bunları takibe alsınlar, kim böyle rastgele yere çöplerini atıyorsa belirlensinler. Her taraf cennet gibi ama çevre pislik içinde. Bunu mutlaka gidermemiz lazım. Bu ülke hepimizin. Ne kadar doğaya toprağa iyi bakarsak o kadar iyi sonuç alabiliriz” dedi.

Günübirlikçiler, turistler Adaların tadını çıkartırken, Adalılar evlerine hapsoldu!

Adalar ormanları çöplüğe döndü! Adalar ormanları çöplüğe döndü! Adalar ormanları çöplüğe döndü! Adalar ormanları çöplüğe döndü! Adalar ormanları çöplüğe döndü! Adalar ormanları çöplüğe döndü! Adalar ormanları çöplüğe döndü! Adalar ormanları çöplüğe döndü! Adalar ormanları çöplüğe döndü! Adalar ormanları çöplüğe döndü! Adalar ormanları çöplüğe döndü! Adalar ormanları çöplüğe döndü! Adalar ormanları çöplüğe döndü! Adalar ormanları çöplüğe döndü! Adalar ormanları çöplüğe döndü! Adalar ormanları çöplüğe döndü! Adalar ormanları çöplüğe döndü! Adalar ormanları çöplüğe döndü! Adalar ormanları çöplüğe döndü! Adalar ormanları çöplüğe döndü!

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Exit mobile version