Adalar semalarında uçan helikopterin içinde bakın kim varmış?

Adalar semalarında uçan helikopterin içinde bakın kim varmış?
Yayınlama: 26.06.2023
A+
A-

Dün uzun bir süre Adalar semalarında uçan ve Adalıların dikkatini çeken helikopterde İstanbul Valisi Davut Gül’ün olduğu ve ormanlık alanları denetlediği ortaya çıktı.

İstanbul Valiliği’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlara göre Vali Davut Gül, bayram trafiğini havadan takip edip tedbirleri denetledi.


Helikopter ile ormanlık alanlarda da inceleme yapan Gül, havaların ısınmasına bağlı tedbirleri gözden geçirmek üzere Büyükada’ya iniş yaptı.


GÜL, ORMAN YANGINLARIYLA İLGİLİ DENETİM GERÇEKLEŞTİRDİ.


Gül: “Kurban Bayramı’nda yalnızca trafik tedbirleri yok. Aynı zamanda diğer alanlarda da tedbirler aldık. Bayram öncesi, bayram sırası ve bayram sonrası olmak üzere öncelikle trafikte olabildiğince az kazanın olması, olduğunda da can kaybının olmamasını arzu ediyoruz. Her kurbanda kurbanların ehli olmayan kişiler tarafından kesilmesini Marmara Denizinin adeta kan gölüne çevrilmesini istemiyoruz. Bunun için tarım, belediye ve görevliler gerekli tedbirleri aldılar. Hemşerilerimizin kurban keseceği yerler, uygun kasaplar tespit edildi. Piknik alanlarının dışında orman alanlarında giriş çıkış yaz boyunca yasaklandı çünkü yangın ile ilgili ciddi endişelerimiz var. Her tatilde boğulmalar meydana geliyor. Bununla ilgili tedbirlerimizi aldık. Bununla ilgili cankurtaranlar da görevlidir” dedi.

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Exit mobile version