Adalar’da sokak hayvanları kar kış demeden besleniyor

Adalar’da sokak hayvanları kar kış demeden besleniyor
Yayınlama: 23.01.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:14
A+
A-

Adalar’da Hayvan Durum İzleme ( Haydi ) polisleri, Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan başkanlığında, Adalar İlçe Tarım ve Orman Müdürü Dr. Feramis Çiftçi koordinesinde, soğuk kış koşullarında yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarını mama ile besledi.

Adalar’da sokak hayvanları kar kış demeden besleniyor

Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı olarak çevre, doğa ve hayvanlara karşı işlenen suçların önüne geçmek, vatandaşların bu konuda duyarlılığını artırmak amacıyla kurulan Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ve Adalar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına mesai saatleri dışında bile aralıksız devam ediyor.

İki gündür yoğun kar yağışının olduğu ilçemizde HAYDİ polisleri ve Adalar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri sokak hayvanları için çalışma başlattı. Soğuğun da etkili olduğu ilçemizde yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarının yoğunlukta bulundukları alanları belirleyen ekipler, yer yer karlı yolları da aşarak ilçemizin bölgelerindeki bu alanlara ulaşıp düz zemine sokak hayvanları için mama bıraktı.

Polisler, ayrıca şefkat gösterdikleri kedi ve köpeklere zaman zaman kendi elleriyle de mama yedirdi.

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Exit mobile version