Adalarımızın sevilen ismi CHP’den Van Milletvekili aday adayı

Adalarımızın sevilen ismi CHP’den Van Milletvekili aday adayı
Yayınlama: 04.04.2023
A+
A-

Adalarımızın sevilen isimlerinden M. Ali Dursun, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Van milletvekili aday adaylığını duyurdu.

Adalar’daki başarılı çalışmalarından sonra Van’ı Meclis’te temsil etmek isteyen Büyükadalı M. Ali Dursun da CHP Genel Merkezi’ne aday adaylığı başvurusunda bulundu. Başvuru sonrası açıklamada bulunan Dursun, amacının memleketine hizmet olduğunu söyledi. M. Ali Dursun, memleketi Van’a hizmet için gelen talepler doğrultusunda bu kararı aldığını belirtti.

Meclise CHP Van Milletvekili olarak girmeyi arzu eden Mehmet Ali Dursun şunları söyledi: “Ülkemizin son 20 yılda içinde bulunduğu durum beni derinden yaraladı. Yolsuzluk ve talan düzenine karşı çıkmak adına siyasete girme kararı aldım. Liderimiz Sayın Kemâl Kılıçdaroğlu önderliğinde “Geliyor Gelmekte Olan” anlayış ve inancıyla bu mücadeleyi memleketim Van’dan sürdüreceğim.”

1973 Erciş doğumlu olan Mehmet Ali Dursun evli ve 5 çocuk babasıdır. MAD Grup sahibi olan Mehmet Ali Dursun , turizm ve inşaat başta olmak üzere bir kaç dalda aktif faaliyet yürütmektedir. Ticaret odası seçimlerinde aktif görev alan Dursun, önceki dönem seçimlerinde meclis aday adayı olurken 28 dönem CHP Van Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum
  1. duru dedi ki:

    hayırlı olsun sayın vekilim

  2. Kemalettin Dinç dedi ki:

    Bir adalı olarak Mehmetali kardeşim tebrik ediyorum.Emekli bir eğitimci olarak başarılar diliyorum.

Exit mobile version