Bu görüntüler Marmara’nın incisi Adalara yakışmıyor

Bu görüntüler Marmara’nın incisi Adalara yakışmıyor
Yayınlama: 15.06.2024
A+
A-

Adalar Belediyesi’nin senelerdir bir türlü çözemediği çöp sorunu büyüyor, üstelik daha sezon tam başlamamışken, ziyaretçi akını zirveye ulaşmamışken. Gazemize gönderilen bu görüntülere baktığımızda önümüzdeki bayram süresince Adaları hiç iyi günlerin beklemediği görülüyor.

Bu görüntüler Marmara'nın incisi Adalara yakışmıyor


Spor kompleksi yapılacak olan 35 senedir süren bir anıyı, Kınalıada Taşocaklarını çöplük olması için teklif hazırlatan Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, bu teklifi hazırlayan ve imzalayan yadımcısı Sevgi Ünsal ve Fen İşleri Müdürü Halil özge Dora’nin başarısız yönetimi nedeniyle Marmara’nın incisi dediğimiz, binlerce turistin geldiği Adaların hali videodan görünüyor.


Çöpler konteynerlerden dışarı taşmış, yollar çöp içinde, pis kokular etrafı sarmış, haşereler cirit atıyor, sokak hayvanları pislikten besleniyor ve bu şahıslar görevine devam ediyor. Kınalıada Taşocaklarının çöp döküm merkezi olması için imza atan Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat başta olmak üzere Adalar Belediyesi Başkan Yardımcısı Sevgi Ünsal’a bağlı olan Fen İşleri Müdürlüğü’nün çöpleri seyretmesi Adalıların tepkisine neden olmasına rağmen bu şahısların umrunda olmadığı, yüzlerinin kızarmadığı anlaşılıyor. Önceki seneler Fen İşleri Müdürlüğü’de yapan Ünsal’ın bu başarısızlıklara rağmen halen nasıl görevde kaldığı merak konusu.

Bu görüntüler Marmara'nın incisi Adalara yakışmıyor
Bu görüntüler Marmara'nın incisi Adalara yakışmıyor
Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Exit mobile version