Büyükada’da esnafların akülü araçları da toplanıyor

Büyükada’da esnafların akülü araçları da toplanıyor
Yayınlama: 06.07.2024
A+
A-

Adalar Belediyesi, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) yönergesindeki şartları taşımayan akülü araçların toplanma işlemine devam ediyor. Bugün de esnafların araçları toplanmaya başlandı.

Büyükada'da esnafların akülü araçları da toplanıyor


Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat belediyenin resmi web sayfasından yaptığı paylaşımda: “03.06.2021 tarihli 2021/4-4 sayılı karar kapsamında UKOME yönergesinin şartlarını taşımayan araçlar için bugün itibarıyla toplatılma işlemlerine başladık. Yasal olmayan bu araçların yenilerinin de Adalar’a getirilmesine müsaade etmeyeceğiz. Bireysel akülü araçlarla yolcu taşımacılığı yapılması, ehliyeti olmayan ve 18 yaşın altındaki çocukların kullanımı, gün boyu merkezi noktalarda parklanmalar, artan kazalar hepimizin malumu. Halkımızın pazar alanlarına ulaşımını ücretsiz olarak sağlıyoruz. Yeni eğitim öğretim döneminde çocuklarımızın okullarına ulaşımını ücretsiz olarak sağlayacağız.” ifadelerine yer verdi.

Büyükada'da esnafların akülü araçları da toplanıyor Büyükada'da esnafların akülü araçları da toplanıyor Büyükada'da esnafların akülü araçları da toplanıyor Büyükada'da esnafların akülü araçları da toplanıyor

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Exit mobile version