Büyükada’da kulağını Martı kapmıştı

Büyükada’da kulağını Martı kapmıştı
Yayınlama: 11.05.2023
A+
A-

29 Temmuz 2016’da Büyükada İskelesi yakınlarında 29 yaşındaki Eyüp Çelik’in iddiasına göre, Almanya’da oturan Danyal Tolgahan Alpaslan Seyrek kız arkadaşına şiddet uyguluyordu. Olayı gören Eyüp Çelik duruma müdahale etti. Eyüp Çelik ile Danyal Tolgahan Alpaslan Seyrek arasında tartışma çıktı.

Alpaslan Seyrek, Eyüp Çelik’in kulağını ısırarak kopardı, kulaktan kopan parçayı yere attı. Yerdeki kulak parçasınıysa bir martı alarak uzaklaştı. Olaya çevredekiler müdahale etti. 2 taraf da birbirinden şikayetçi oldu. Eyüp Çelik’e basit yaralama suçundan Alpaslan Seyrek’e ‘Yüzde sabit iz kalacak şekilde yaralama’ suçundan dava açıldı. Bugün davanın görülmesine devam edildi. Alpaslan Seyrek ve avukatı duruşmaya katılmadı. Eyüp Çelik ise iki avukatı ile davada hazır bulundu.

Adalar Adalet Sarayı’nda bugün devam edilen davada Sanık Eyüp Çelik ve müdafileri Av. Pembegül Gözübüyük, Av. Hilal Gültepe Öztürk katıldı. Eyüp Çelik ve avukatları önceki savunmalarını tekrar etti. Savcılık makamı ise, tanık Ljumturie Varuti’nin soruşturma aşamasında alınan beyanlarına sanık Danyal tercümanlığı ile alındığı hükme esas alınamayacağı anlaşıldığından tanığın dinlenilmesine karar verdi. Duruşma 02/11/2023 günü saat 12:30 bırakılmasına karar verildi.

Büyükada'da kulağını Martı kapmıştı
Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Exit mobile version