Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yıl dönümü Adalar’da törenlerle kutlandı

Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yıl dönümü Adalar’da törenlerle kutlandı
Yayınlama: 19.03.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:14
A+
A-

Büyükada’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Çelenk sunma töreninin ardından Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve şehitlerimiz adına bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımız okundu.

Çanakkale Zaferi'nin 107'nci yıl dönümü Adalar'da törenlerle kutlandı

Büyükada’da Şehit Murat Yüksel ve Heybeliada’da Şehit Dursun Keser şehitlerimizin kabirlerinde Kur’an-ı Kerim okunarak, dualar edildi.

Şehit ve gazilerimiz onuruna verilen yemeğe Adalar Kaymakamı Dr.Mustafa Ayhan başkanlığında kurum müdürleri ile birlikte şehit ve gazi aileleri ile bir araya gelindi

Adalar İlçe Müftülüğü tarafından Büyükada Anadolu Kulübünde Çanakkale Zaferinin 107. yıldönümü münasebetiyle “Bir Milletin Dirilişi Destanlaşan Çanakkale” konulu konferans düzenlendi. Diyanet İşleri Başkanlığının tüm Türkiye’de düzenlediği ortaokul öğrencilerine yönelik “Yüreklerde Akif Dillerde Hürriyet” konulu kompozisyon ve Lise öğrencilerine yönelik “Çanakkale Ruhu” konulu şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

‘TCG Kınalıada’ korvetinden 21 pare top atışı yapıldı

Çanakkale Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen ilk törende Anafartalar Kahramanı Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çelenk sunumu gerçekleşti, şehitleri selamlamak adına ‘TCG Kınalıada’ korvetinden 21 pare top atışı yapıldı.

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Exit mobile version