CHP Adalar eski ilçe başkanı Uluç Yurtduru’dan azmanbüs açıklaması

CHP Adalar eski ilçe başkanı Uluç Yurtduru’dan azmanbüs açıklaması
Yayınlama: 20.06.2024
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Adalar İlçesi’nin önemli isimerinden eski ilçe başkanı Uluç Yurtduru gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yutrduru, ” Belediye başkanı bu duruma açık itiraz etmeli, kafasını kuma sokarak saçma sapan açıklamalar yerine, Adalıların yanında durarak yüksek sesle Ekrem İmamoğluna karşı durmalıdır.” dedi

Telefonla ulaştığımız Yurtduru gazetemize önemli açıklamalarda bulundu;

“3 dönem CHP Adalar İlçe Başkanlığı, İstanbul il yöneticiliği ve birçok kez kurultay delegeliği yapan Adalar’dan başka hiçbir yerde oy kullanmamış kişi olarak
Samimi duygularım;

  1. Adalar Belediye Başkanı Ercan Akpolat, Başkan Yardımcısı Fırat Durak ve CHP Adalar İlçe Başkanı Letafet Kalkan bu azmanbüsleri istemiyorlar,
  2. Azman minübüsleri uzunca bir süredir Adalar halkının sesine kulağını tıkayan Ekrem İmamoğlu istemektedir.
  3. Adalıların tepkisi karşısında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kişisel EGO’su, KAPRIS’i ve geleceği için ödün vermez Tayyip özentiliği (Nagehan Alçı konusu gibi), herşeyden öte yoz kültürü bu dayatmayı yapmaktadır.
  4. Adalar belediye başkanı, başkan yardımcısı ve ilçe başkanı ne yazık ki Adaların tüketilmesine kendi ikballeri adına ses çıkartmamaktadırlar.
  5. Tüm kanun tanımaz davranışlar ne yazık ki ülkemizde kanıksandığı gibi Adalar’da da böyle olacağı varsayılmıştır.
  6. Unutulmamalıdır ki Adalar halkı çok kültürlü, geniş perspektifli, ileriyi gören, toplumun tüm kesimleri için güzel bir dünya isteyenlerden oluşmaktadır. Kanun dışı özel akülü araçların sayısı binlerle ifade edilmektedir bu durum gerçek ihtiyaç sahiplerinide mağdur etmektedir.
  7. Korsan taksi, korsan bisikletler yayaların haklarını gaspetmekte hergün onlarca kazaya neden olmaktadır. Bunların kaldırılacağını söyleyerek seçim çalışması yapanlar halkı kandırmışlardır.

Belediye başkanı bu duruma açık itiraz etmeli, kafasını kuma sokarak saçma sapan açıklamalar yerine Adalıların yanında durarak yüksek sesle Ekrem İmamoğluna karşı durmalıdır. Ekrem İmamoğlu, Adaların daha da tüketilmesine neden olacak bu inadından tez zamanda geri dönmeli ve zaten toplumda kendisi adına var olan küçük Tayyip benzetmesinden vazgeçmelidir, bu iyi bir yol değildir.
ADALAR TÜKENMESİN…
SOS, SOS, SOS” ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Exit mobile version