Emre Belözoğlu tüm birikimini kaptırdı! Soruşturma derinleşti, detaylar şoke etti

Fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişinin dolandırıldığı soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.

Emre Belözoğlu tüm birikimini kaptırdı! Soruşturma derinleşti, detaylar şoke etti
Yayınlama: 26.10.2023
A+
A-

Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü futbolcuların da olduğu çok sayıda kişiyi 55 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan özel bir bankada müdürlük yapan Seçil Erzan hakkında dava açıldı. Hazırlanan iddianamede Erzan’ın milyonlarca dolar aldığı müştekilere el yazısıyla yazdığı belgelerle güvence verdiği ortaya çıktı. Emre Belözoğlu’nun ise 4 milyon dolar verdiği Erzan’dan günler sonra dekont istediği iddianamede yer aldı.

Fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan özel bir bankanın şube müdürü Seçil Erzan hakkındaki soruşturma tamamlandı. Erzan hakkında hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. İddianamenin kabul edilmesiyle birlikte soruşturma kapsamındaki detaylar da ortaya çıktı. İddianamede Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera’nın da olduğu 18 müşteki yer alırken, 7 şüpheli yer aldı. İddianamede sanık Seçil Erzan’ın bazı müştekilere yatırdıkları para karşılığında verdiği evrakların fotoğrafları yer aldı.

EL YAZILI DEKONT

Müşteki Bülent Çeviker’in yüksek fon vaadiyle Seçil Erzan’a 2 milyon 185 bin dolar verdiği, Seçil Erzan’ın ise bunun karşılığında Çeviker’e el yazısıyla yazdığı ve imzaladığı banka kaşesi olmayan bir kağıt verdiği ortaya çıktı. Vade sonunda parasını alamayan müşteki Seçil Erzan’a bunu sorduğunda Erzan yine el yazısı ile yazmış olduğu bir kağıdı müştekiye verdi.

“ELİMDE BELGE YOKTU”

İddianamede müşteki Emre Belözoğlu’nun ifadesine de yer verildi. Belözoğlu, Hakan Ateş’e güvenerek Volkan Bahçekapılı aracılığıyla Seçil Erzan’a 4 milyon milyon dolar verdiğini söyledi. Tüm parayı verdiğini ancak dekont almadığını söyleyen Belözoğlu, “Seçil Erzan’a verdiğim paralara ilişkin elimde herhangi bir belge bulunmuyordu. Volkan’ı arayıp para verdiğimize ilişkin bize dekont vermesini söyledim. Daha sonra Volkan’a bir belge vermiştir. Bu belgede hem bankanın hem kendi kaşesi hem de banka görevlisinin kaşesi vardır” dedi.

“TÜM BİRİKİMİMİ ZİMMETİNE GEÇİRDİ”

Yatırdığı hiçbir parayı geri alamadığını söyleyen Belözoğlu, “Ben 23 yıldır futbolcuyum. 2 senedir teknik direktörlük yapıyorum. 13 yaşımdan beri aileme bakıyorum. Tüm birikimimi beni kandırarak zimmetine geçirmiştir. Sorumlu tüm kişilerden şikayetçiyim” dedi. Belözoğlu Erzan’ın kendisine gönderdiği kaşeli dekontları da savcılığa teslim etti.

 

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Exit mobile version