Farsakoğlu Kınalıada’da Düzenlemelerle İlgili Bilgi Verdi.

Farsakoğlu Kınalıada’da Düzenlemelerle İlgili Bilgi Verdi.
Yayınlama: 24.02.2012
Düzenleme: 25.12.2012 15:48
A+
A-

BAŞKAN FARSAKOĞLU KINALIADA’DA DÜZENLEMELERLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

21 Şbt, 2012

Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu Kınalıada’ya yeni bir çehre kazandıracak düzenlemelerle ilgili olarak 21 Şubat Salı günü Atakan Kıraathanesi’nde Adalılara bilgi verdi.

Birim amirlerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Farsakoğlu, yapılacak düzenlemeyle, Kınalıada’nın doğal yapısını bozan, içinde yaz-kış ikamet edilmeyen, görüntü kirliliği yaratan derme çatma yapıların kaldırılarak Adayı hak ettiği güzelliği kazandıracaklarını söyledi.

Kaçak yapılaşmayla da mücadelelerinin devam edeceğini altını çizen Farsakoğlu, içinde ikamet edilen gecekonduların yıkılmayacağını önemle belirtti. Tüm Adalar dolaşılarak sorunların yerinde tespit edilmesinin ardından başlanacak çalışmaların, yaz sezonunun başlamasına kadar tamamlanması hedefleniyor. Adalıların şikâyet, talep ve önerileri doğrultusunda yapılacak düzenlemelere park ve bahçelerden başlanacak.

İkamet edilen gecekondular yıkılmayacak

Toplantı sırasında, gecekonduların yıkılacağına dair dedikoduların yapıldığının gündeme gelmesi üzerine, konuyla bir açıklama yapan Farsakoğlu; “bizler hiçbir zaman içinde insan bulunan bir yapıyı yıkma anlayışına sahip değiliz. Bazı çok ilkel; ahır gibi tüp deposu gibi Taş Ocakları bölgesinde yer alan gerek belediyenin gerekse vatandaşın yapmış olduğu düzensizlikleri ortadan kaldırıp çok daha güzel bir görünüme kavuşturacağız. Bu anlamda kimsenin her hangi bir kaygısı olmasın ve böyle söylentilere kulak vermeyin “dedi.

 

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Exit mobile version