Heybeliada’da araç bekleyen yaşlıların görüntüsü yürek sızlattı!

Heybeliada’da araç bekleyen yaşlıların görüntüsü yürek sızlattı!
Yayınlama: 09.07.2024
A+
A-

Adalar’da devasa minibüs tartışmaları, eylemleri sürerken ulaşımdaki sorunlar da bitmiyor. Akülü araçların toplanmaya başlamasından sonra bireysel akülüleri olan ada sakinlerinin de eleştrileri devam ederken, mevcut ulaşımdaki araçlara da talep arttı.

Bireysel akülü araçların toplanmasına destek verenlerin yanısıra destek vermeyenler de bir hayli fazla. Adaları bir rant kapısı olarak görmek istemeyen Adalılar her geçen gün tepkilerini arttırıyor.

Heybeliadalıların görüntüsü yürekleri burktu

Heybeliada’da evine gidebilmek için sıra beklerken yaşlı Heybeliadalıların görüntüsü ise yürekleri burktu. Ayakta durmakta zorlanan Heybeliadalıların esnaf tarafından verilen sandalyelerde oturarak araç beklemesi ise dikkat çekti. Adalıların yüzündeki mutsuzluk ve öfke kameralara yansıdı.


Akülü araç alabilmek için;
1) Adalar İlçesinde ikamet ediyor olmak, (Daimi adres olarak Adalar ilçesi yer almalıdır, ikincil adres olarak Adalar yazılsa dahi kabul edilmeyecektir)
2) 66 yaşından gün almış olmak,
3) Uygun Sürücü Belgesine sahip olmak,

Heybeliada'da araç bekleyen yaşlıların görüntüsü yürek sızlattı! Heybeliada'da araç bekleyen yaşlıların görüntüsü yürek sızlattı! Heybeliada'da araç bekleyen yaşlıların görüntüsü yürek sızlattı! Heybeliada'da araç bekleyen yaşlıların görüntüsü yürek sızlattı! Heybeliada'da araç bekleyen yaşlıların görüntüsü yürek sızlattı!

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Exit mobile version