İstanbul'un Adalar ilçesinde, engelli bireylerin günlük yaşamlarını sürdürmede vazgeçilmez bir araç olan L2 tipi akülü araçların yasaklanması ve toplatılması gündemi meşgul ediyor.
İstanbul,
11°C
açık
CHP kurultayında aday olması beklenen eski Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı, “Bu kurultayda aday olmayacağım” dedi.
MEHTAP GÖKDEMİR/ANKARA- Atıcı, Milliyet’e şunları söyledi: “Taban diyor ki kesinlikle değişim şart, Kemal Bey gitmeli, yine aynı taban diyor ki bu değişimi Özgür Özel yapamaz. Taban yenilikçi birisini istiyor. Bu kişilerden biri de benim. Ama kurultay delegelerinin şu an için böyle bir arzusunu göremiyorum.”
Kılıçdaroğlu’nun, “Bilgili, birikimli, iyi bir sosyal demokrata devredeceğim” sözüne tepki gösteren Atıcı, “Burası ‘ben görevi buna devrediyorum’ diyeceği bir yer değil. Sayın Genel Başkan’ın bir veliaht işaret etme hakkı yok” dedi.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.