Örnekspor:4 Heybeliada:3

Örnekspor:4 Heybeliada:3
Yayınlama: 23.06.2012
Düzenleme: 29.12.2012 13:20
A+
A-

İstanbul 2. Amatör Küme 17. Grup’ta mücadele eden Heybeliada,Örnekspor ile girdiği gol düellosunu kaybetti.35 dereceyi bulan sıcak altında oynanan maçta sarı ve  kırmızı kartlar havada uçuştu.

Heybeliada oyuna hızlı başladı 2.dakikada rıdvan sağ kanattan getirip ortaladığı topa soner güzel bir plase ile örnekspor ağlarıyla buluşturunca Heybeliada 1-0 öne geçti.15.dakikada örnekspor’lu soner Heybeliada defansını rahat bir şekilde geçip plase bir vuruşla Heybeliada ağlarını havalandırdı ve  durum 1-1 oldu.

24.dakikada Rıdvan’a yapılan faulü Adem kullandı.Adem’in ceza sahasına yaptığı ortayı serhat güzel bir kafa vuruşu ile  Örnektepe kalecisi Hasan’ın  sağından filelere gönderdi ve bu golle Heybeliada 2-1 öne geçti.

27.dakikada rakibine sert giren örnektepeli ibrahim sarı kart gördü.28.dakikada örnekspor’un golü geldi,örnekspor kaptanı ferdi ceza sahasının sağ köşesinden müthiş bir şut çıkardı ve top Heybeliada kalecisi emre’nin bakışları altında sol üst köşeden Heybeliada fileleri ile buluştu 2-2.

İkinci yarıya her iki takımda oyuncu değişikliğine gitti.Heybeliada da Rıdvan ve Adem çıktı yerine Murat ve akif girdi,Örnekspor da İbrahim ile Atakan çıktı yerine Adil ile enes girdi.50.dakikada rakibine sert giren Heybeliadalı Aykut sarı kart gördü.63.dakikada Örnekspor penaltı kazandı,atışı kaptan Ferdi gole çevirdi ve Örnek spor 3-2 öne geçti bu pozisyona sebep olan Hasan sarı kart gördü.

66.dakikada hakeme itiraz eden serhat sarı kart gördü.72.dakikada rakibine tekme atan Aytemur kırmızı kart gördü.76.dakikada  hakem ofsayt pozisyonunu devam ettirince örnekspor kaptanı ferdi kaleci ile karşı karşıya kaldı plase bir vuruşla Örneksporu 4-2 öne geçirdi.Bu golden beş dakika sonra gelişen bir Heybeliada atağında Murat Heybeliadanın üçüncü golünü attı 4-3.Pozisyon devamında Heybeliada dan Serhat anlaşılamayan bir kararla kırmızı kart gördü ve Heybeliada 9 kişi kaldı.karşılaşmada başka gol olmayınca Örnekspor karşılaşmayı 4-3 kazandı.

 

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Exit mobile version