Adalar Belediyesi, 112 Acil Ambulanslarının çalıştığı hizmet binasının elektriğini ve suyunu kesti!

Adalar Belediyesi, 112 Acil Ambulanslarının çalıştığı hizmet binasının elektriğini ve suyunu kesti!
Yayınlama: 13.08.2024
A+
A-

Depreme dayanıklı olmadığı belirlenen, elektriği, suyu ve doğal gazının kesim emri bulunan ancak yıllardır yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya olmasına rağmen memurlarının can güvenliğini hiçe sayarak çalışmaya devam eden Adalar Belediyesi, şimdi de 112 Acil Ambulanslarının görev yaptığı, acil vakalara müdahale edilen hizmet binasının elektriğini ve suyunu kesti.

Adalar'da 112 Acil Ambulans istasyonunun elektiriğini ve suyunu kesildi! #büyükada #112 #ambulans


T.C Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimliği 1 nolu acil yardım istasyonunun elektriği ve suyu Adalar Belediye tarafından kesildi. Acil vakalara şuan tabletlerden ulaşabilen ekipler, suyunu ise dışarıdan kovalarla temin edebiliyor.


112 Acil ambulanslarının, deniz ambulanslarının çalıştığı, acil vakalara giden şöför ve personelin kaldığı hizmet binasının içinden geçerek yıkım işlerinin devam ettiği, yerin elektriği ve suyunun kesilmesinden dolayı acil vakalara tabletlerden müdahale edilebildiği, ilk gün elektriğin olmadığı hizmet binasına İl Müdürlüğü tarafından geçici olarak bir jeneratör verildiği belirtiliyor.


Yetkililerin ise belediyeden 1 aydır yer talebinde bulunulduğu, Adalar Belediye Başkanından yer istenildiği, Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat’ın ise, “Ben binamı yıkıyorum. Yer göstermek benim işim değil, gidin devlet size yer göstersin” dediği iddia ediliyor.


24 saat hizmet veren 112 Acil Hizmetlerin hizmet verdiği istasyonun aniden elektriğinin kesilmesinin hizmette aksamalara sebep olduğunu belirten yetkililer, gelen vakalara tabletlerden müdahale edilebildiği, ilk gün elektrik olmadığı için dün pansiyonlarda tabletleri şarj etmek zorunda kaldıklarını, tuvaletleri kullanabilmek içinde kovayla su taşıdıklarını belirtiler.

Adalar Belediyesi, 112 Acil Ambulanslarının çalıştığı hizmet binasının elektiriğini ve suyunu kesti! Adalar Belediyesi, 112 Acil Ambulanslarının çalıştığı hizmet binasının elektiriğini ve suyunu kesti! Adalar Belediyesi, 112 Acil Ambulanslarının çalıştığı hizmet binasının elektiriğini ve suyunu kesti! Adalar Belediyesi, 112 Acil Ambulanslarının çalıştığı hizmet binasının elektiriğini ve suyunu kesti! Adalar Belediyesi, 112 Acil Ambulanslarının çalıştığı hizmet binasının elektiriğini ve suyunu kesti!

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Exit mobile version