Adalar Belediyesine soruşturma üstüne soruşturma!

Adalar Belediyesine soruşturma üstüne soruşturma!
Yayınlama: 17.06.2014
Düzenleme: 16.07.2014 20:00
A+
A-

Adalar Belediyesine soruşturma üstüne soruşturma!

İç İşleri Bakanı Efkan Ala,müfettiş raporları doğrultusunda Adalar Belediyesindeki bazı görevliler hakkında görevi kötüye kullanmak suçu iddiasıyla  soruşturma izni verilmesine karar verdi.

Adalar Belediyesi üst üste gelen soruşturma izinleri ile sarsıldı.Eski Belediye Başkanı Mustafa Farsakoğlu,eski Belediye Başkan yardımcısı Hıdır Uvaçin,Meclis Üyelerinden Aykut Mutlu,Ali Tokdemir,Raffi Herman Araks ve Müslüm Şahin‘in 5393 sayılı kanunun 68’inci maddesinde belirtilen usul ve esaslara aykırı olarak İç İşleri Bakanlığından izin almadan borçlanarak görevlerini kötüye kullandıkları iddiasıyla bu şahıslar hakkında soruşturma izni verilmesine karar verdi…

İç İşleri Bakanı Efkan Ala bu kararı Adalar Belediyesinin faiz dahil iç ve dış stok tutarının,en son kesinleşmiş bütçe gelirleri toplamının 213 sayılı Vergi Usul Kanununa göre belirlenecek yeniden değerlendirme oranıyla arttırılan miktarını aşmasına rağmen Adalar Belediye Meclisinin 05/03/2012 tarihli ve 45 sayılı kararının alınmasını teklif eden,bu kararın toplantılarında bulunarak bu karara olumlu oy kullanan ve bu kararı uyguladıkları nedeniyle verdiği müfettiş raporlarından anlaşılıyor.
Adalar Belediyesine soruşturma üstüne soruşturma! Adalar Belediyesine soruşturma üstüne soruşturma! Adalar Belediyesine soruşturma üstüne soruşturma! Adalar Belediyesine soruşturma üstüne soruşturma! Adalar Belediyesine soruşturma üstüne soruşturma!

 

Adalar Belediyesine soruşturma üstüne soruşturma!

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Exit mobile version