Adalar semalarında F16 sesleri. Dosta güven düşmana korku

Adalar semalarında F16 sesleri. Dosta güven düşmana korku
Yayınlama: 25.10.2024
A+
A-

Adalar semalarında F16 sesleri başta Anadolu Yakası olmak üzere tüm İstanbul’da etkisini gösteriyor. Avrupa Yakası ve Anadolu Yakasında havalanan F16 uçağının sesleri vatandaşları tedirgin etti!

Adalar semalarında F16 sesleri. Dosta güven düşmana korku #f16

ADALAR’DA F-16 SESLERİ


İstanbul’da uçaklar havalandı. F16 uçaklarının yaptığı ses vatandaşları tedirgin etti. Peki F16 uçakları neden havalandı. Adalar’da uçak sesleri neden geliyor.


Ankara saldırısı sonrası tedirgin olan tüm yurtta, sabah saatleri itibariyle savaş uçak sesleri vatandaşları tedirgin etti. Peki sesler neden var.

Adalar semalarında meydana gelen F16 sesleri ve uçak sesleri güvenlik tatbikatı yapıldığı için F16’ları havalananırken dosta güven düşmana korku mesajı veriliyor.

Resmi olarak açıklama gelmese de tüm Türkiye’de uygulanan Türkiye güvenlik kalkanı nedeniyle uçakların havalandığı tahmin ediliyor.


Adalar semalarında alçak uçuş yapan F16’lar alçak uçuş nedeniyle yüksek ses üretiyor. Başta Adalar olmak üzere tüm Anadolu’da F16’lar uçuş gerçekleştiriyor. Savaş uçakları Adalıları tedirginliğe etse de resmi bir açıklama gelmesi bekleniyor.

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Exit mobile version