Adalar’da artık suç ve suçluyu ayırma zamanıdır

Adalar’da artık suç ve suçluyu ayırma zamanıdır
Yayınlama: 25.10.2024
A+
A-

Beşiktaş Belediyesi, kaldırım işgallerine karşı mücadelesini sürdürüyor; birçok kaldırım işgalden kurtarıldı.

Adalar'da artık suç ve suçluyu ayırma zamanıdır

Olması gereken de budur. Adalar’da da olması gereken budur. Vatandaşın hakkı illegal bir takım rant çetesi ve onun kamudaki yardakçılarının cebine girmemesi lazım. Evet olabilir. Yıllardır buralardan nemalananların çalışanların ve yöneticilerini rahatsız edecek bir haber.

KALDIRIMIMI GERİ VER KAMPANYASI

Adalar halkı KALDIRIMIMI geri ver kampanyası başlatıp belediyeyi göreve davet etmesi gerekiyor. Azmanbüslerdeki direnişi bu işgalcilere de uygulamak gerekiyor.

Orman, mesire, kıyı, deniz bırakmayan belediyeye artık dur demenin zamanı geldi. Tüm Adalıları yapılması gereken bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz.

Artık yürüyebileceğimiz bir yol, sokak, cadde istiyoruz. Defolun yolumuzdan.

Vatandaş açıkça kaldırımı olmadı yolu kapatan her işletmeye karşı şikayet yoluna gidip kaldırtmalı masa sandalye işgalini.

Kimse vatandaşın hakkını gasbedip para kazanamaz.

Belediye işgaliye adı altında aldığı geliri açıklamaya davet ediyoruz, yok eğer belediyenin mazotunu bile karşılamayan bir bedelle peşkeş çekiyorsanız bunu birilerine anlatacaksınız

Alemi aldatmaya gerek yok kaldırın tüm işgalleri! Gücünüz yetmiyor değil mi? Yapmıyorsunuz çünkü yıllardır bununla geçiniyorsunuz. Artık elinizi kamu malından çekin. Kamu malına göz dikenlere gereğini yapın.

Yok eğer yapmıyorsan Belediye Başkanı biliniz ki artık bu illegal işlerin başında siz varsınız demektir.
Kamu yararı olmayan hiçbir işgali veremezsin. O hakkı seçilsen dahi veremezsin. “Ada çoçuğu” olmak seni kanunların üstünde yapmaz. Memur olmak seni kanun tanımaz yapmaz. Tam tersi, sen ilk sahip çıkacaksın çıkmaz isen isim isim gaztemizde ifşa edeceğiz. Artık suç ve suçluyu ayırma zamanıdır.

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Exit mobile version