Adalar’da İETT’nin mini taksileri yetersiz mi kalıyor?

Adalar’da İETT’nin mini taksileri yetersiz mi kalıyor?
Yayınlama: 28.07.2024
Düzenleme: 28.07.2024 14:28
A+
A-

Adalar İlçemizde bilhassa İETT’nin mini taksilerinin yetersiz kaldığı eleştrileri atrmaya başladı. Taksi duraklarındaki sıraların artması, çıkan münakaşalar, Adalıların/vatandaşların saatlerce sıra beklemesi tepkilere neden oluyor.

Adalar'da İETT'nin mini taksileri yetersiz mi kalıyor?


İETT, insanları bilerek mi bekletiyor? İETT böyle yaparak Adalıların “azmanbüs” dediği araçlara mı insanları yönlendirmek istiyor? Sorularını gündeme alan vatandaşlar, insanlar durakta sıra beklerken mini taksilerin neden büyük araçların arkasında sanki gizlenmiş gibi beklediğini sorgulamaya başladı. ? Adalılar bu soruların cevabını arıyor.

Hafta sonu bir saat taksi bekleniyor!


Adalar’daki İETT’nin büyük boyutlu minibüs tartışması bir ayı aşkın bir süredir sürerken, İETT’ye ait mini taksilerin yetersiz kaldığı iddiaları, taksi bekleme sıralarının artması, yarım satten önce sıra gelmemesi, hafta sonu bu sürenin bir saate çıktığı iddiaları dikkat çekiyor.


Bazı Adalıların “faytonlar varken de sıra bekliyorduk ” diyerek eleştrilere katılması bir yana bazı Adalıların yapılanın kasıtlı oluğunu, İETT veya yetkilililerin bu sorunun bilerek çıkartarak yolcuları büyük boyutlu minibüslere yönlendirmek istediklerini iddia ettiler.

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Vahdet Kazımoğlu dedi ki:

    İETT kendi absürt fikirlerini dayatmak için bilerek araçları sahaya sürmüyor. Büyükada garajında 50 ye yakın taksi boş boş bekliyor. Taksilerin çalışmadığı iddia ediliyor, üretici firmaya sorulduğunda konunun çoktan savcılığa şikayet edildiği, İETT tarafından araçların çalışmaması için sabotaja varan işlere kalkışıldığı söyleniyor. Yazıkları olsun, adalar böyle saçma dayatmaları kabul etmeyecek kadar adayı seviyor, ancak ibb iett hala bunu anlayamadı.

Exit mobile version