Bu görüntülere sebep olanlar halen görevde!

Bu görüntülere sebep olanlar halen görevde!
Yayınlama: 12.06.2024
A+
A-

Büyükada’dan gazetemize gönderilen resimlerdeki toplanmayan çöpler tepki çekti. Bunların bir kısmının ibadethanenin önünde olması dikkat çekiyor. Daha sezon tam başlamadan hafta sonu olmamasına rağmen çöplerin toplanmaması bu sezonun nasıl geçeceğini bizze gösteriyor.

Çöp konyteynerlerinde kaldırılmayı bekleyen çöpler, sıcaklıkların artmasıyla etrafa kötü koku yayılmasına ve haşerelerin üremesine neden oluyor.

 Kınalıada Taşocaklarının çöp döküm merkezi olması için imza atan Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat başta olmak üzere Adalar Belediyesi Başkan Yardımcısı Sevgi Ünsal’a bağlı olan Fen İşleri Müdürlüğü’nün çöpleri seyretmesi ise Adalıların tepkisine neden oluyor. Önceki seneler Fen İşleri Müdürlüğü’de yapan Ünsal’ın bu başarısızlıklara rağmen halen nasıl görevde kaldığı merak konusu.

Senelerdir temizlik işlerinde başarısız olan, yerel-ulusal medyada gündemden düşmeyen ve temizlik konusunda sorumlu olan başkan yardımcısı Sevgi Ünsal’ın hangi başarısından ötürü görevde kaldığı ise merak konusu

Bu görüntülere sebep olanlar halen görevde! Bu görüntülere sebep olanlar halen görevde! Bu görüntülere sebep olanlar halen görevde! Bu görüntülere sebep olanlar halen görevde!

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Exit mobile version