Burası Adalar Belediyesinin önü!

Burası Adalar Belediyesinin önü!
Yayınlama: 02.02.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:14
A+
A-

Resimdeki çöpler Adalar Belediyesinin girişindeki çöp konteynerinden. Çöpler yerlere savrulmuş. Birbirine düşman 3 hayvan kedi, köpek, karga karınlarını doyuruyor. Bir yanda pislik diğer tarafta Adalar, koronavirüs salgınında riskli bölge!

Burası Adalar Belediyesinin önü!

Evet değerli okurlarımız, yanlış duymadınız. Burası Adaları temizlemekle yükümlü, bunun için Adalılardan vergi alan, vergisini ödeyemeyen Adalının evine, işyerine haciz yollayan Adalar Belediyesinin ön tarafında, girişinde bulunan çöp konteyneri…

Çöpler yerlere savrulmuş, kedi, köpek, karga karınlarını doyuruyor, Fen İşleri Müdürü ve bu müdürlüğün bağlı olduğu Adalar Belediyesi Başkan Yardımcısı Engin Çelik seyrediyor bırakın seyretmeyi önünden yeni hediye edildiği öne sürülen binlerce lira değerinde elektrikli bisikletiyle geçiyor.

Neden AUDY diyecekseniz?

Başkan Yardımcısı Çelik, göreve gelir gelmez kısa bir süre içinde kendisine AUDY QUATTRO serisi JİP almış ve arabada görüntülenmişti. Çelik’in arabasını yenilediği, kendisine kullandığı aracının yenisini aldığı ama söz, laf olur diye kullanamadığı, bundan dolayı işe binlerce lira değerinde kendisine hediye edildiği öne sürülen elektrikli bisikletiyle gidip geldiği belirtiliyor.

AUDY’nin yetkilileri de bu kadar pahalı araçlarını satın alan müşterilerine jest yapıp hediye olarak binlerce lira değerinde bir elektrikli bisiklet hediye etmişiz çok mu demiştir herhalde?

Bu arada AUDY QUATTRO serisi jipin değeri 2.946.293 TL…

O kadar ki, anakaradaki evinden çıkıp vapura, motora bisikletini koyarak Büyükada’ya geldiği, belediye binasındaki bürosuna kadar çıkardığı gelen bilgiler arasında. Tabi bu kadar pahalı bisiklet kapının önüne koyulmaz!

Tabi birde Belediye Başkanı Erdem Gül bölümü var. Başkan Gül sormaz mı “sen milyonlarca lira değerinde araba alırken ben neden bu nimetlerden yararlanamıyorum!!! Öyle ya, hizmetse her türlü bende hizmet ediyorum!!!

Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik’e sormak lazım;

Yukarıda öne sürülen iddialar doğru mudur?

Eğer doğruysa bu kadar parayı nereden buldunuz? Faturası ile birlikte kamuoyuna açıklar mısınız?

Belediyenizin önündeki bu çöp görüntüleri sizi hiç mi rahatsız etmiyor?

Şükrü ABANOZ

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Exit mobile version