Büyükada’ya Halk Ekmek açılıyor

Büyükada’ya Halk Ekmek açılıyor
Yayınlama: 09.08.2024
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kent genelinde yeni halk ekmek büfelerinin kurulmasına başlamıştı. Bu kapsamda halk ekmek büfesi olmayan tek ilçe olan Adalar’da da açılıyor.


İstanbul Halk Ekmek sosyal medya hesabından yapılan açıklamada :”İstanbul Halk Ekmek İstanbul’un her köşesine ulaşmaya devam ediyor. Yeni büfemizle İstanbul’daki 39 ilçenin tamamında hizmet veriyor olacağız. Sence yeni büfemiz hangi ilçemizde açılıyor?” ifadelerine yer verildi.

İSTANBUL HALK EKMEK HAKKINDA


İstanbul Halk Ekmek, 1977 yılında halkçı Belediye Başkanı Ahmet İsvan tarafından İstanbul halkına kaliteli, sağlıklı ve hesaplı ekmeği sunmak amacı ile kurulmuş olup, 1978’de ilk ekmek üretimine başlamıştır.

İstanbulluların düzenli, ucuz, sağlıklı ve kaliteli ekmek ile un ve undan mamul her türlü yiyecek maddeleri ihtiyacını karşılamak üzere üretim yapmak, dağıtmak ve dağıtım için gerekli üniteleri tesis etmek amacı ile kurulan İstanbul Halk Ekmek A.Ş gelişen teknoloji ve dijitalleşen dünya düzenine de ayak uydurarak ürün ve hizmet kalitesini arttırmaya tüm hızıyla devam etmektedir.

İstanbul Halk Ekmek, üretimlerinin tüm aşamalarını hijyenik ortamda, el değmeden ve yüksek kalitede gerçekleştirmektedir. İstanbul’un ekmek ihtiyacının yaklaşık %10’unu karşılayan İHE, 611 personeliyle, 3.000’e yakın satış noktasında hizmet vermektedir. Büfe, market, zincir mağaza, toplu tüketim noktası, ekmek satış mağazaları, e-ticaret sitesi ve pazaryerleri vasıtasıyla 52 çeşit ürünü İstanbullulara ulaştırmaktadır.

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Exit mobile version