Büyükadayı ziyaret eden İstanbul Valisine CHP’den “kadın ve çocuk cinayetleri” protestosu!

Büyükadayı ziyaret eden İstanbul Valisine CHP’den “kadın ve çocuk cinayetleri” protestosu!
Yayınlama: 14.10.2024
A+
A-

İstanbul Valisi Davut Gül, 13 Ekim Pazar günü (dün) Adalar İlçesi Muhtarlar Toplantısı’na katıldı. Toplantıda; Adalar ile ilgili güncel meseleler ve çözüm önerilerine ilişkin istişarelerde bulunuldu.

Ardından kendisini 20 Mayıs’da makamında ziyaret eden Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat’ı iadeyi ziyarette bulunan Gül’e Adalar Kaymakamı Abdurrahman İnan eşlik etti. Vali Gül, “Ailemiz İstanbul” projesi kapsamında Heybeliada ve Büyükada’da ikamet eden 9 ailenin hanesine misafir oldu


Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat: “Belediyemizi ziyaret ederek bizleri onurlandıran İstanbul Valisi Sayın Davut Gül’ün başkanlığında İlçe Kaymakamı Sayın Abdurrahman İnan ve ilgili kurum temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilen Adalar İlçesi Muhtarlar Toplantısı’na katılım sağladım. Verimli geçen toplantıda Adalarımızın güncel sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin istişarelerde bulunuldu. Nazik ziyaretlerinden dolayı Valimiz Sayın Davut Gül’e bir kez daha teşekkürlerimi sunarım.” dedi


İSTANBUL VALİSİNİN ZİYARETİNDE CHP’DEN PROTESTO


İstanbul Valisi Davut Gül’ün Adaları ziyaret ettiği gün CHP Adalar Teşkilatının, kadın ve çocuk cinayetlerine yönelik düzenlediği basın açıklaması İstanbul Valisini ve Ak Parti hükümetini eleştiri olarak algılandı.

Nezaket ziyareti yapan bir valinin ziyareti esnasında yapılan ve önceden planladığı belli olan bu görüntüler CHP’nin “nezaket” anlayışının sorgulanmasına sebep oldu.

Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat: “Son günlerde artarak devam eden kadın ve çocuk cinayetlerine yönelik Cumhuriyet Halk Partisi Adalar İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği basın açıklamasına katılım sağladım. Kadınlara ve çocuklara yönelik şiddete, yaşanan tacizlere sessiz kalarak normalleştirmeye çalışan zihniyetle her zaman mücadele içinde olacağız ve caydırıcı cezalar verilene kadar susmayacağız! Başta CHP Adalar İlçe Başkanı Letafet Kalkan, Kadın Kolları Başkanı Yeşim Şeki Özörer ve Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Yıldız olmak üzere organizasyonda emeği olan ve katılım sağlayarak bizlerle olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi

Büyükadalı bir vatandaşımız: “Ne Enteresan değil mi? Valinin geldiği güne böyle bir protestonun olması, Vali Bey’in de Adalar Belediye Başkanı Ercan Akpolat’ı makamında ziyaret etmesi” dedi.

Büyükadayı ziyaret eden İstanbul Valisine CHP'den "kadın ve çocuk cinayetleri" protestosu! Büyükadayı ziyaret eden İstanbul Valisine CHP'den "kadın ve çocuk cinayetleri" protestosu! Büyükadayı ziyaret eden İstanbul Valisine CHP'den "kadın ve çocuk cinayetleri" protestosu! Büyükadayı ziyaret eden İstanbul Valisine CHP'den "kadın ve çocuk cinayetleri" protestosu! Büyükadayı ziyaret eden İstanbul Valisine CHP'den "kadın ve çocuk cinayetleri" protestosu! Büyükadayı ziyaret eden İstanbul Valisine CHP'den "kadın ve çocuk cinayetleri" protestosu! Büyükadayı ziyaret eden İstanbul Valisine CHP'den "kadın ve çocuk cinayetleri" protestosu! Büyükadayı ziyaret eden İstanbul Valisine CHP'den "kadın ve çocuk cinayetleri" protestosu! Büyükadayı ziyaret eden İstanbul Valisine CHP'den "kadın ve çocuk cinayetleri" protestosu! Büyükadayı ziyaret eden İstanbul Valisine CHP'den "kadın ve çocuk cinayetleri" protestosu!

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Exit mobile version