Kınalıada Karagözyan Kampı açıldı

Kınalıada Karagözyan Kampı açıldı
Yayınlama: 15.07.2013
Düzenleme: 16.07.2013 13:50
A+
A-

[flgallery id=95 /]

 

Kınalıada Karagözyan Kampı açıldı

 

48.Karagözyan  yetim ve tatil imkanı bulamayan  çocukların yaz kampı Türkiye Ermenileri Patrik Genel Vekili Başpiskopos Aram Ateşyan’ın katılımı ile gerçekleşti.

 

Kampın açılışına Türkiye Ermenileri Patrik genel Vekili Başpiskopos  Aram Ateşyan,Başrahip ve Ruhani Kurul Başkanı Tatul Anuşyan,Rum Peder Dimitri,Adalar Belediye Başkanı Dr.Mustafa farsakoğlu, Türk Kızılay’ı Genel Başkan Danışmanı ve Adalar Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Avedis Hilkat,Şişli Belediye Başkan yardımcısı Vasken Barın,Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi  Coşkun Özden,İBB danışmanı Nadya Taşel,devlet onur madalyalı fotoğraf sanatçısı Ara Güler ve Adalılar  katıldı.

Kınalıada Surp Krikor Lusavoriç Ermeni Kilisesi’nde gerçekleşen Mutad Ayini’nden sonra Türkiye Ermenileri Patrik Genel Vekili Başpiskopos Aram Ateşyan ve üst düzey protokol,kilise yönetim odasında bir sohbet gerçekleştirdi.Daha sonra Kınalıada Karagözyan yetim ve tatil imkanı bulamayan çocukların kampı açılışı için tertiplenen ve  Türkiye Ermenileri Patrik Genel Vekili Başpiskopos Aram Ateşyan’ın duasıyla bereketlenen sevgi yemeğine geçildi.

Yetim ve tatil imkanı bulamayan  çocuklara “Sevgi Yemeği”

Ermeni Karagözyan Yetimhanesi Vakfı, Kınalıada’da başlatılan “Yaz Kampı” öncesi yetimhanelerde kalan çocuklar  için “Sevgi Yemeği” verdi. Krikor Cambazyan Oyun Sahası’ndaki sevgi yemeğinde çocuklar  şarkılar söyledi ve dans gösteri sundu.

 

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Exit mobile version