MUSTAFALAR NE YAPIYOR?

Yayınlama: 17.04.2012
Düzenleme: 09.01.2013 09:38
A+
A-

Marmara Ray Projesi Üsküdar meydanını tarumar etti. Projenin uzun zaman sürmesi Üsküdar esnafını iş yapamaz duruma getirdi. Her zaman halkının yanında olan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara esnafın sorununa çözüm aramak üzere kolları sıvadı.

Üsküdar esnafından 100 TL ve üstü alışveriş yapana Boğazda bedava seyahat imkanı sağlayarak esnafa yardımcı oluyor. Esnafa sorduğunuz zaman aldığınız cevap. ” Başkan’ ın bizim sorunumuz ile ilgilenmesi onun bizden biri olduğunu gösteriyor.” Niyet önemli….

Adaların Mustafa’sı ne yapıyor. Adalı rümuzu ile Ada Gazetesinde yorum yapan kişiye göre, Adaların Mustafası İstanbul Büyük Şehir Belediyesini ilgilendiren yatırımları Adalar Esnafına yüklüyor.

Adalar Esnafına sorarsanız Adalar Mustafasının ” Adalı olmadığını, Adanalı olduğunu ” söylüyor. Niyet önemli..

Üsküdar’ın Mustafası gelecek seçimlerde çoğunluk oyları ile tekrar Başkan olacağı kesin. Adaların Mustafası için bunu söylemek mümkün değil. Çünkü, Halk birini kendinden sayıyor ve yapıcı buluyor. Diğerini kendinden saymıyor ve yıkıcı buluyor. Nitekim Üsküdarın Mustafası yapıyor. Adaların Mustafası YIKIYOR.

Şişli’nin Mustafasına gelince. O dünden Seçilmiş Kral. Tercih kendi elinde. Çünkü o halk adamı. Spor kulüplerini tamir ettiriyor.Okulları yeniden inşa ederek depreme dayanıklı hale getiriyor. Birinci sınıf Belediyecilik hizmeti veriyor. Halkın en ufak sorununa anında çözüm üretiyor. Niyet önemli…

Toplum yöneticilerin niyetini tespit eder. Kanun arkasına saklanmak, paravan kullanmak , politika yapmak niyetin ne olduğunu gizlemez. Siyasal toplumdan hiç bir şey gizli kalmaz.

Yöneticiler, beyaz elbiseler giymiş çamurlu yollarda yürüyen kahramanlardır. En ufak hata ve taşıdığı niyet ait olduğu toplum tarafından bilinir. Halk kimin samimi, kimin rol yaptığını anında anlar. Samimi olanları baştacı eder.

şinasi KARA

,
Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Exit mobile version