vitamin

Denizlerde av sezonunun açılmasıyla birlikte insan sağlığı için en yararlı protein kaynaklarından biri olan balık sofralarımıza sağlık katıyor. Zengin vitamin içeriği ve güçlü besin değeri bakımından hem çocukların hem de yetişkinlerin düzenli olarak tüketmesi gereken balığın faydalarını Emsey Hospital Beslenme Diyet Uzmanı Dyt. Evnur Saray’dan öğrendik. Omega-3 yağ asitleri, D...
Yüksek besin değerine sahip olan kayısı; A, B, C, E vitaminleri içeriğinin yanı sıra aynı zamanda demir, kalsiyum, fosfor, magnezyum ve lif deposu. Yaş ve kuru olarak tüketilebilen kayısı sindirimi kolaylaştırıyor, tokluk hissi sağlıyor, kilo kontrolüne yardımcı oluyor ve kabızlığa iyi geliyor. Antioksidan özelliği ile de bedeni sağlıklı tutarak hastalıklardan...
12