DİSK GENEL İŞ SENDİKASI İLE ADALAR BELEDİYESİ TOPLU SÖZLEŞME İMZALADI

DİSK GENEL İŞ SENDİKASI İLE ADALAR BELEDİYESİ TOPLU SÖZLEŞME İMZALADI
Yayınlama: 09.05.2012
Düzenleme: 04.08.2012 18:50
A+
A-

DİSK GENEL İŞ SENDİKASI İLE ADALAR BELEDİYESİ TOPLU SÖZLEŞME İMZALADI

 

 04.05.2012

Disk Genel-İş Sendikası 2 Nolu Şubesi ile Adalar Belediyesi arasında sürdürülen Toplu İş Sözleşmesi (TİS) geçtiğimiz günlerde işbirliği ve uzlaşmayla bitirilmişti. Taraflar, 4 Mayıs günü Adalar Belediyesi bahçesinde düzenlenen bir törenle Toplu İş Sözleşmesini imzaladılar.

Törene DİSK’in Eski Genel Başkanı olan İstanbul CHP Milletvekili Süleyman Çelebi, Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu, DİSK Toplu İş Sözleşme Daire Başkanı Alâeddin Öztürk ve CHP Adalar İlçe Başkanı M. Dündar Tıraş ile ilçe yöneticileri katıldılar. Törende Avrupa ve Anadolu Yakası Genel-İş Şube Başkanları ve Yöneticileri ile Maltepe, Beykoz ve Sancaktepe Belediyesi Genel-İş Sendikası İşçi Temsilcileri de hazır bulundular.

DİSK Genel-iş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Nevzat Karakaş’ın açılış konuşmasıyla başlayan törende DİSK Toplu İş Sözleşme Daire Başkanı Alâeddin Öztürk Sendika ve İşçiler adına TİS görüşmelerini ve sözleşmeyi değerlendirdi. İşveren olarak kürsüye çağrılan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu’nun ardından DİSK eski Genel Başkanı Süleyman Çelebi de bir konuşma yaparak, taraflara teşekkür etti.

Toplu İş Sözleşmesi’nin imzalanmasıyla devam eden tören, çekilen halaylar ve verilen kokteylle sona erdi.

 

Adalar Belediyesi

,
Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.