İstanbul ve Yalova arasında deniz ulaşımını sağlayan Dentur Avrasya Grup, Yalova-Adalar-Kabataş-Beşiktaş seferlerini 27 Haziran Cumartesi günü itibarıyla yeniden başlattı.
10 Kasım’da danslı çiğ köfte partisi! Soruşturma başlatıldı
Burdur’da Halk Sağlığı Başkanlığı personelinin 10 Kasım’da çiğ köfte partisi yaptığına yönelik görüntülere ilişkin Burdur Valiliği’nce idari soruşturma başlatıldı.
Halk Sağlığı Başkanlığı personelinin 10 Kasım’da çiğ köfte partisi yapıp, oyun oynadığı iddiasıyla ilgili Burdur Valiliği tarafından idari soruşturma başlatıldı.

Valilikten yapılan açılamada, “İlimizde, ’10 Kasım’da Çiğ Köfte Partisi’ başlıklı yerel ve ulusal basın ile sosyal medya hesaplarında yer alan haber içeriği ile ilgili olarak valiliğimiz tarafından idari soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Ada Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum