İstanbul Valiliği, sahipsiz sokak köpekleriyle ilgili olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 39 ilçe belediyesine yazı gönderdi
İstanbul,
9°C
açık
Burdur’da Halk Sağlığı Başkanlığı personelinin 10 Kasım’da çiğ köfte partisi yaptığına yönelik görüntülere ilişkin Burdur Valiliği’nce idari soruşturma başlatıldı.
Halk Sağlığı Başkanlığı personelinin 10 Kasım’da çiğ köfte partisi yapıp, oyun oynadığı iddiasıyla ilgili Burdur Valiliği tarafından idari soruşturma başlatıldı.

Valilikten yapılan açılamada, “İlimizde, ’10 Kasım’da Çiğ Köfte Partisi’ başlıklı yerel ve ulusal basın ile sosyal medya hesaplarında yer alan haber içeriği ile ilgili olarak valiliğimiz tarafından idari soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Subscribe to get the latest posts sent to your email.