4 şehit verdiğimiz gün Aytaç’tan içkili toplantı!

4 şehit verdiğimiz gün Aytaç’tan içkili toplantı!
Yayınlama: 28.11.2018
Düzenleme: 13.12.2022 15:30
A+
A-

26.11.2018 günü İstanbul Sancaktepe’de sabah saatlerinde askeri helikopter düştüğü ve 4 askerimizin şehit olduğu 1 askerimizin de ağır yaralandığı kaza akşamı Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç’ın aday olabilmek için içkili, müzikli  bir toplantı düzenlediği ortaya çıktı.

WhatsApp Haber Hattı/Büyükada Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç’ın 31 Mart 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde partisi tarafından tekrar aday gösterilmesi için  4 şehit verdiğimiz helikopter kazası akşamı verdiği içkili, müzikli toplantı tepkilere neden oldu. Şehitlerin ruhlarına, milletin hassasiyetlerine saygısızlık yapıldı diyen vatandaşlar, her ne kadar içkili toplantıda 10. Yıl Marşı söylenmiş olsa bile 10. Yıl Marşının içkili masalarda rakı mezesi yapılmasını kabul edemediklerini belirttiler. İçki kadehlerinin havada uçuştuğu toplantıdaki görüntülerin kendilerini rahatsız ettiğini belirten vatandaşlar, “Ne diyelim. Yazıklar olsun” dediler.

4 şehit verdiğimiz gün Aytaç'tan içkili toplantı!İstanbul Sancaktepe’de  eğitim uçuşunu yapan askeri helikopterin sabah saatlerinde düşmesi sonucu Kara Pilot Albay Gökseni Aytural Şaylan, Kara Pilot Üsteğmen Aykut Yurtsever, Teknisyen Astsubay Üstçavuş Emre Vahit Bekli ve Piyade Uzman  Çavuş Şahin Aslan şehit olmuştu.

Şehitlerimiz ise, Kara Pilot Albay Göksenin Aytural Şaylan ile Teknisyen  Astsubay Üstçavuş Emre Vahit Bekli’nin cenazeleri Ankara’ya, Kara Pilot Üsteğmen Aykut Yurtsever’in cenazesi Bursa’ya, Uzman Çavuş Şahin Aslan’ın cenazesi ise Bitlis’e gönderilerek toprağa verildi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.