Büyükada’da silahla ateş eden şahıslar korku ve paniğe neden oldu

Büyükada’da silahla ateş eden şahıslar korku ve paniğe neden oldu
Yayınlama: 06.08.2018
Düzenleme: 13.12.2022 15:31
A+
A-

Büyükada Yörükali Plaj mevkinde CANKAT isimli şahsi tekneleriyle plajın dubalarına yaklaşıp havaya ateş eden şahıslar korku ve paniğe neden oldu. 

Büyükada’da silahla ateş eden şahıslar korku ve paniğe neden oldu

ADALAR İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ MURAT BİNGÖL‘ÜN KURDUĞU ÖZEL EKİP YAKALADI

Saldırganlar Adalar İlçe Emniyet Müdürü Murat Bingöl tarafından kurulan özel ekip tarafından 1 saat içinde sedef Adası’nda yakalandı.

Olay 05 Ağustos 2018 Pazar günü saat 16.50 sularında yaşandı. CANKAT isimli özel tekneleriyle Büyükada Yörükali Plajının yüzer dubalarına yanaşan 6 şahıs, plaj görevlileriyle sözlü tartışmaya girdi. Sözlü tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. İtiş kakış sırasında CANKAT isimli teknede bulunan bir şahıs, plajda bulunan şahısların bulunduğu yöne doğru havaya üç el ateş etti. Silahlı saldırıdan sonra CANKAT isimli tekneleriyle olay yerinde kaçan şahıslar, Adalar İlçe Emniyet Müdürü Murat Bingöl’ün kurduğu özel ekip tarafından 1 saat sonra Sedef Adası’nda silahla birlikte yakalandı.

6 ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Teknede yapılan aramada olayda kullanılan tabanca, bu tabancaya ait bir adet şarjör ve bir dolu fişek ele geçirildi. Olaya karışan altı şüpheli göz altına alınarak Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.