Duyarlı Adalılar isyan ediyor. Her yerdeler!

Duyarlı Adalılar isyan ediyor. Her yerdeler!
Yayınlama: 30.06.2023
Düzenleme: 30.06.2023 20:00
A+
A-

Büyükada Nevzat Bey Sokak ve Reşat Nuri Gültekin sokak ve Ziyapaşa sokaktan gazetemize gönderilen görüntülerinde, çöp konteynerlerinin kırık dökük olduğu, bazılarının tekerleklerinin kırıldığı, çöplerin yerlere taştığı, bitki atıkları, evsel atıkların yollara atıldığı görülüyor.


İkinci el eşya pazarına dönen Büyükada’da pis kokuların bütün mahalleye yayıldığı, çöpler yüzünden sineklerin her tarafı bastığı , hastalık riskinin olduğu görüntülerde, çöplerle ağaçlardaki çiçeklerin ne kadar tezat yarattığı görülüyor.


Adaların her yerinde çiçek, temiz hava, güzel görüntüler görmek isteyen Adalılar bu görüntülere isyan ediyor. Adaların günbegün sona doğru yaklaşması Adalıları derinden üzüyor.


Duyarlı bir mahalle sakini: ” Orman ve yol kenarları korkunç durumda. Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ün vicdanı rahatmı? Yazıklar olsun, CHP’ye bizden oy yok artık. Hep böyle zaten, çok özür dilerim bok götürüyor her yeri” dedi.

Duyarlı Adalılar isyan ediyor. Her yerdeler! Duyarlı Adalılar isyan ediyor. Her yerdeler! Duyarlı Adalılar isyan ediyor. Her yerdeler! Duyarlı Adalılar isyan ediyor. Her yerdeler! Duyarlı Adalılar isyan ediyor. Her yerdeler!

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.