Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde vatandaşlar Adalara akın etti

Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde vatandaşlar Adalara akın etti
Yayınlama: 30.06.2023
A+
A-

Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde vatandaşlar Adalara akın etti. Çok sayıda vatandaşın geldiği Büyükada’da elektrikli araç seferleri yetersiz kalırken, uzun kuyruklar oluştu.


Kurban Bayramı tatilinin üçüncü gününde ulaşımında ücretsiz olmasını fırsat bilen İstanbul’da kalanlar, sıcak havayı fırsat bilerek sabah saatlerinden itibaren Adaların yolunu tuttu. Adalar vapur iskelesinde yoğunluk oluştu. Büyükadada ise İETT’nin elektrikli araçlarını kullanmak isteyenler metrelerce kuyruk oluşturdu, araçların yetersiz kaldığı durumlarda zaman zaman tartışmalar yaşandı.


Bir vatandaşımız: “Büyükada da taşıma tamamen felaket…bekleme sırası çok uzun…Sıcaklardan insanlar mağdur…Sıra kavgaları oluyor” dedi.


Kurban Bayramı’nda İstanbul’da kalan çok sayıda vatandaş Adalar’a gitmek için akın etti. Büyükada, Heybeliada, Kınalıada, Burgazada’ya gitmek isteyen vatandaşlar vapurları doldurdu. Toplu taşımanın bayram sebebiyle ücretsiz olmasını fırsat bilen İstanbullular Adalara akın ettiler.


Adalara akın eden istanbulluların ilk durağı dondurma dükkanları oldu. 3 topu 50 TL’den satılan dondurma dükkanlarının önünde uzun kuyruklar oluştu. İstanbulluların ikinci durağı ise bisiklet kiralama dükkanları oldu. Bisikletle ada turu yapan günübirlik ziyaretçiler yollarda bisiklete binmenin keyfini yaşadılar.

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.