Adalar’da bir kargo sergimiz eksikti!

Adalar’da bir kargo sergimiz eksikti!
Yayınlama: 18.07.2023
Düzenleme: 18.07.2023 18:17
A+
A-

Adalara kargo hizmeti sunan firmaların, adaya geldiğinde kargo firmalarına sipariş edilen malzemeleri ev adreslerine teslim etmesi gerekirken, sipariş edilen ve Adalılar tarafından ücreti ödenen malzemeleri sokağa yayarak sipariş edenleri ayaklarına çağırması, bu süre zarfında yola serilen malzemelerin kötü görüntüleri vatandaşların kamerasına yansıdı.


Kargo şirketleri siparişleri eve teslim hizmeti ücreti almalarına rağmen, malzeme sipariş eden Adalıları ayaklarına çağırması, sokaklara yayılan poşetler, koliler, torbaların görüntüleri Adalıların tepkisini çekiyor.
Kınalıada’da Mavi Marmara motor iskelesinin yanına, Kınalıadanın en işlek caddesi olan Çarşı caddesine boylu boyunca serilen siparişler Adalıları, “Bir kargo sergimiz eksikti oda tamamlandı” dedirttirdi.


Büyükada’da ve Heybeliada’da kargo şirkettleri siparişleri evlere teslim ederken, Burgazadası ve Kınalıada’da neden siparişler sokaklara yayılıp, sipariş eden Adalılar kargo çalışanlarının ayaklarına çağrılıyor? Hatta bazen şu dükkana bıraktım, şu kasap’a bıraktım, şu fırına bıraktım ordadan alın deniliyor. Hem parayı al, hem ayağına çağır, hemde görüntü kirliliğine sebebiyet ver!

İstanbul’un incisi, turizm merkezi Adalara bu ilkel dağıtım şekli yakışıyor mu? Adaların kaldırımları işgal altındayken, her yer masa sandalye ile kapatılmışken bırakın kalan yeri bari Adalılar kullansın! Adalar İlçesi tarihinde hiç bu kadar kötü yönetilmemişti.

Adalar'da bir kargo sergimiz eksikti!
Adalar'da bir kargo sergimiz eksikti!
Adalar'da bir kargo sergimiz eksikti!

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.