Bakırköy, Adalar, Şile, Pendik, Ümraniye, Üsküdar, İstanbul’da Kiralık daire fiyatları ne oldu? En ucuz kiralık daire nerede?

Bakırköy, Adalar, Şile, Pendik, Ümraniye, Üsküdar, İstanbul’da Kiralık daire fiyatları ne oldu? En ucuz kiralık daire nerede?
Yayınlama: 19.07.2023
A+
A-

Bakırköy, Adalar, Şile, Pendik, Ümraniye, Üsküdar, İstanbul’da Kiralık daire fiyatları ne oldu? En ucuz kiralık daire nerede? Detaylar haberimizde…

Kiralık konutta en az artış olan Beşiktaş ilçesi olurken en fazla artış Adalar İlçesinde oldu. İstanbul genelinde ise 6 aylık değişim %55.6 oldu.

Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM), sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik işbirliğiyle ‘sahibindex Kiralık Konut Piyasası Görünümü’ temmuz raporu yayınlandı. Raporda, haziran ayındaki uzun bayram tatilinin konut piyasasının normal eğilimi dışında bir miktar yavaşlamasına sebep olduğu görüldüğü ifade edildi. Rapora göre, konut talebi endeksi haziranda mayıs ayına kıyasla yüzde 6,3 düştü.

Konut piyasasındaki canlılık göstergesi olarak izlenen konutların satılık ilan sayısına oranının ülke geneli ile İstanbul’da artarken, Ankara ve İzmir’de düştüğü görüldü. Konut piyasasında bir diğer canlılık ölçütü olarak kullanılan satılık konut ilanlarının ne kadar süre yayında kaldıklarını gösteren, kapatılan ilan yaşı geçen aya kıyasla ülke genelinde ve üç büyükşehirde arttı.

İSTANBUL’UN İLÇELERİNDEKİ ALTI AYLIK KİRALIK FİYAT DEĞİŞİMLERİ ŞÖYLE:

Bakırköy, Adalar, Şile, Pendik, Ümraniye, Üsküdar, İstanbul'da Kiralık daire fiyatları ne oldu? En ucuz kiralık daire nerede?

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.