Büyükada’daki budamanın bu şekilde yapılmasının amacı nedir?

Büyükada’daki budamanın bu şekilde yapılmasının amacı nedir?
Yayınlama: 05.10.2023
Düzenleme: 05.10.2023 21:56
A+
A-

04.10.2023 Çarşamba günü Büyükada Su Ürünleri Kooperatif bölgesinde ibb tarafından ağaç “budama” adı altında, ağaçlar bir daha büyüyemeyecek, yaprak veremeyecek, çiçek açamayacak hale getirildi.

Büyükada’daki ağaçlar “budanma” adı altında deyim yerindeyse katledildi. Çevre halkı bu ağaç katliamına tepkiler çığ gibi büyüyor. Ağacı ortadan ikiye ayırmalarını ne zaman “Budalamak” olarak nitelendi diyen mahalle sakinleri, ağaçlara büyük zarar verecek şekilde usulüne uygun olmadan yapılmasına tepkili.


Söz konusu ağaç kesimleri, ağaçların canlı yaşamına yüzde 100 zarar verecek, doğal formlarını ve canlı yaşamına olan katkılarını büyük bir ölçüde yok etmeye yönelik gerçekleştirildiği görülüyor.

Büyükada'daki budamanın bu şekilde yapılmasının amacı nedir? Büyükada'daki budamanın bu şekilde yapılmasının amacı nedir? Büyükada'daki budamanın bu şekilde yapılmasının amacı nedir? Büyükada'daki budamanın bu şekilde yapılmasının amacı nedir? Büyükada'daki budamanın bu şekilde yapılmasının amacı nedir? Büyükada'daki budamanın bu şekilde yapılmasının amacı nedir? Büyükada'daki budamanın bu şekilde yapılmasının amacı nedir? Büyükada'daki budamanın bu şekilde yapılmasının amacı nedir?

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.