Büyükada’daki “Fenerbahçeli Lefter” sokağı akülü araçlarlar tarafından kapatıldı!

Büyükada’daki “Fenerbahçeli Lefter” sokağı  akülü araçlarlar tarafından kapatıldı!
Yayınlama: 29.06.2024
Düzenleme: 29.06.2024 09:51
A+
A-

Büyükada’da bulunan Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis’in adının verildiği “Fenerbahçeli Lefter” Sokağı, akülü araçlar ve beton bloklarla kapatıldı.


Büyükada sakinlerinden Faruk Aydoğan: ” akülü araçlar yolları kapatıyor, park yapıyorlar, geçemiyor kimse, halk geçemiyor, çoluk çocukta geçemiyor, yaşlı insanda geçemiyor, kaldırımlara kadar bütün akülü araçlar yollar kapatıyor. İnsanlar rahatlıkla, özgürce geçemiyorlar bir yerden bir yere” dedi.


Adalar Belediyesi’nin konu hakkında ne gibi bir işlem yapacağı merak konusu. Kapatılan yolların sadece burası olmadığı, Adaların bir çok yolunun bu şekilde olduğu belirtiliyor. Bu arada videoda röportaj yapılan alanın arkasında görünen çöpler dikkat çekiyor. Burası Büyükada’nın eski fayton alanı ve şimdi de İETT elektrikli araçlarının, devasa minibüslerin yolcu alıp indirdiği alana yakın bir yer, yüzlerce insanın geçtiği alan. Sokağın park eden akülü araçlardan dolayı mı yoksa işletmeler tarafında mı kapatıldığı cevaplanması gereken soru?

Büyükada'daki "Fenerbahçeli Lefter" sokağı akülü araçlarlar tarafından kapatıldı!
Büyükada'daki "Fenerbahçeli Lefter" sokağı akülü araçlarlar tarafından kapatıldı!

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.