Adaları çöp götürüyor başkan ve belediye personeli Sivas’da!

Adaları çöp götürüyor başkan ve belediye personeli Sivas’da!
Yayınlama: 03.07.2024
Düzenleme: 03.07.2024 11:36
A+
A-

Öncelikle 2 Temmuz 1993 tarihinde Sivas Madımak’da yaşanan olayda ölen vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz.

Sivas’ta 2 Temmuz 1993 tarihinde yaşanan olayın üzerinden 30 yıl geçti. Yazar ve sanatçılardan oluşan 33 kişi Sivas’ta kaldığı otelde yakılarak öldürüldü. Olaylar sonucunda 2 otel görevlisi ile 2 gösterici de ölmüş ve toplamda 37 kişi yaşamını yitirmişti


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TİP Genel Başkanı Erkan Baş ve DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan Madımak olaylarını anmak için Sivas’a geldiler. Sivas’a gelenler arasında Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat da vardı. Akpolat yaklaşık 40 kişiyle Sivas’a geldi.


Adalar Belediye Başkanının yanında belediye çalışanları da mevcut. 7/24 görevinin başında olması gereken belediye personeli bu kafilenin arasında. Adalılar ise başkanın sosyal medya hesaplarından paylaştığı bu görüntülerde temizlikten sorumlu personelin bulunmasına tepki gösterdiler.


Adalılar; ” Adalar’da her yerde çöp sorunu varken belediye personelinin burada ne işi var?” “başkan ve meclis üyeleri kendi cebinden harcama yaparak gitsin ancak çalışanların burada ne işi var?” ” Adalarki çöplerle de ilgilenilsin” “Başkan buraya gösterdiği haklı ilgiyi Azman Minibüslerde de keşke gösterseydi” “başkan Sivas’da gösterdiği tepkinin aynısını 15 Temmuz Şehitler Günü’nde de göstermesini bekliyoruz, tabi belediye personelini götürmesin yanında, personel işini yapsın Adalar çöpten geçilmiyor” “korsan akülü araçlar kaldırılsın” “bisiklet terörü bitirilsin” “denize giremiyoruz hani kıyılar halkındı” “yollarda yürüyemiyoruz” “resimdeki bu görüntüyü Azmanbüslerin önünde de görmek isterdik” “Heybeliada Çamlimanı Halk Plajına giremiyoruz para istiyorlar” gibi paylaşımlarla tepkilerini gösterdiler.

Adaları çöp götürüyor başkan ve belediye personeli Sivas'da!

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.