Kıyılarımızdan sonra sokaklarımızda kapatılıyor!

Kıyılarımızdan sonra sokaklarımızda kapatılıyor!
Yayınlama: 09.07.2024
A+
A-

Adalar’da kıyılar halkın ulaşımına kapatılıp denize girecek bir alan bırakılmayıp halkın anayasal hakkı olan kıyılara ulaşım hakkı elinden alındıktan sonra hızını alamayan kendini bilmez bazı esnaf gurubu işyerlerinin olduğu sokak aralarına beton bloklar ile kapatmaya başladı.

Büyükada’da bulunan Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis’in adının verildiği “Fenerbahçeli Lefter” Sokağı, beton bloklarla kapatıldı.

Vatandaşlar geçerken zorlanıyor, engelli vatandaşlarımız geçemiyor. Kapatılan yolun sokaktaki bir işyeri tarafından kapatıldığı , sokağa masa ve sandalyeler koyulduğu dikkat çekiyor. Bu gibi örneklerin sadece burasıyla sınırlı kalmadığı, Adaların bir çok yolunun bu şekilde işletmeler tarafından kapatıldığı belirtiliyor. Adalar Belediyesinin konuyla ilgili bir bilgisi olup olmadığı ise merak konusu.

Kıyılarımızdan sonra sokaklarımızda kapatılıyor! Kıyılarımızdan sonra sokaklarımızda kapatılıyor! Kıyılarımızdan sonra sokaklarımızda kapatılıyor! Kıyılarımızdan sonra sokaklarımızda kapatılıyor!

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.