Adalılar bu görüntülerden bıktı; Önlem alınamıyor!

Adalılar bu görüntülerden bıktı; Önlem alınamıyor!
Yayınlama: 02.08.2024
Düzenleme: 08.08.2024 09:34
A+
A-

Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, Kınalıada’da belediye çalışanlarıyla saha çalışmalarına katılıp bu çalışmaların görüntülerini belediyenin web sitesinden paylaşıp, çalışıyor görüntüsü verip ZÜBÜK filmini anımsatırken ne kadar da samimiyetsiz bir kişilik olduğunu gözler önüne seriyor. Platon’un sözü geldi aklıma: “Kimseye kendinizi sevdirmeye kalkmayın, yapılması gereken tek şey, sadece kendinizi sevilmeye bırakmaktır”

“ada çocuğu” başkan Ali Ercan Akpolat şovlarına devam ederken, Adalar İlçemizin kronik sorununun önüne bir türlü geçilemiyor. Adalar Belediyesi’nin zaten yetersiz kaldığını, belediye başkanı ve temizlik ekibi sorumlularını artık dikkate bile almayan Adalıların, İBB’nin bu sorunu neden bir türlü çözemediğini sorguluyor.


Adaların ön tarafları yıkanıp, çöpler temizlenip ve bu çalışmaların ilgili kurumların sosyal medya hesaplarından paylaşılması ancak Adaların üst sokaklarındaki çöplerin temizlenmemesi artık Adalıların canına tak etti.

Adalılar, vapurlarda olsun, İETT araçlarında olsun artık bu çöp sorununu birbirleriyle aralarında konuşmaya başladı. Yolcu taşıma motoruyla Adalara giden bir mahalle sakininin “adanın her sokağı çöp içinde artık kendim toplayıp bir kenara koyuyorum alsınlar diye ancak onu bile toplamıyorlar” demesi olayın vahametini ortaya koyuyor.

Adaların her sokağında aynı görüntüler var!

Adalar İlçemizin her mahallesi çöp içinde ve bunun önüne geçilemiyor. Toplanmayan çöplerin sinek, karasinek ve haşere ürettiği, sokak sakinlerinin kokudan evlerin camlarının açamadığı ve ciddi bir sağlık sorunu ile karşı karşıya olduklarını söylüyorlar.

Büyükada’dan gazetemize gönderilen çöp görüntülerinde, çöp konteynerlerinin ağzına kadar dolu olduğu, çöplerin yerlere taştığı, pis kokuların her tarafa yayıldığı, vatandaşlarımızın kokudan rahatsız olduğu, Büyükada’nın hemen her sokağının bu şekilde olduğu belirtiliyor.

Adalılar bu görüntülerden bıktı; Önlem alınamıyor! Adalılar bu görüntülerden bıktı; Önlem alınamıyor! Adalılar bu görüntülerden bıktı; Önlem alınamıyor! Adalılar bu görüntülerden bıktı; Önlem alınamıyor! Adalılar bu görüntülerden bıktı; Önlem alınamıyor!

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Adalar dedi ki:

    Copler tasiyor cunku 15 bin kisilik ilceye yaz aylarinda gunde yuzbinlerce insan geliyor. Gelen ziyaretcilerin de orada yasayan insanlara saygisi yok.

    Sayin Sukru Abanoz, bu kadar elestirel haber yapiyorsunuz. Peki bir cozum oneriniz var mi?

    Belediyenin butcesi ortada, acaba bir ada sevdalisi olarak gonullu cop toplama etkinliklerinden herhangi bir tanesine katildiniz mi?

    Saygilar