Siz nasıl sosyal demokrat, nasıl devrimcisiniz?

Siz nasıl sosyal demokrat, nasıl devrimcisiniz?
Yayınlama: 16.08.2024
Düzenleme: 16.08.2024 20:21
A+
A-

Adalar Belediyesinin yangından mal kaçırırcasına belediye binasını yıkım işleri devam ediyor. Acelenin sebebi, Adalar SİT Alanı, Özel Çevre Koruma Alanı ve Adalar’da şuan inşaat yasağı olmasından dolayı belediye suç işleyerek yıkım işlerine devam ediyor. İzinsiz yıkılan bina her an mühürlenebilir.


Yıkım işi belediyenin “ada çocuğu” belediye başkanının gözü öyle bir kararmışki, partisinin duyarlılıkları umurlarında bile değil. Atatürk posterlerini dahi sökmeden yıkım işlerini başlatan “ada çocuğu” belediye başkanı, şimdi de yıllar önce Kağıthane’de polis gaz mermisi ile ölen Berkin Elvan’ın anısına bile saygı duymamış. Beton parçaları altında kalan Elvan’ın resmi, “bunlar nasıl devrimci ve sosyal demokrat?” dedirtti.

Siz nasıl sosyal demokrat, nasıl devrimci belediyesiniz? Siz nasıl sosyal demokrat, nasıl devrimci belediyesiniz? Siz nasıl sosyal demokrat, nasıl devrimci belediyesiniz?

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Kamil dedi ki:

    Ne Berkin Elvan’ı. O resim gazeteci Metin Göktepe’ye ait. Siz de bir gazetecisiniz ve görevi başında dövülerek öldürülen gazeteciyi bile tanımıyorsunuz.