İmamoğlu İstanbul’da her ilçede açılacak demişti: Adalar’da ne zaman açılacak?

İmamoğlu İstanbul’da her ilçede açılacak demişti: Adalar’da ne zaman açılacak?
Yayınlama: 17.09.2024
A+
A-

Kuruluş amacı itibariyle öğrencilerin ve ihtiyaç sahiplerinin kaliteli yemek yemesi ve bu hizmete uygun fiyatlarla ulaşabilmesi için İstanbul’da İBB Kent Lokantaları kuruldu.

Peki İBB kent lokantaları nerede? İstanbul’da kent lokantası olan ilçelere hangileri? Adalar’da ne zaman açılacak? Açılırsa sadece Büyükada’da mı açılacak?


Kent lokantaları: Avcılar, Bağcılar, Çapa, Hisar üstü, Küçükçekmece, Pendik, Sultanahmet, Sultanbeyli, Sultangazi, Ümraniye ve Üsküdar semtlerinde halka uygun fiyatlı yemek hizmet vermekte.

“KENT LOKANTALARI ÇOK VİCDANLI BİR YER”


İmamoğlu: “3 milyona yakın insan Kent Lokantalarımıza girdi, 4 çeşit yemeği 40 liraya yiyerek, o gün öğle yemeğinde hoş bir vakit geçirdi. Parasıyla yedi. Kendine ait olan bir mekanda yedi. Çok vicdanlı bir yer. Ve burada özellikle öğrencilerimizi, işçimizi, memurumuzu, özellikle emeklilerimizi ağırlıyoruz; görüyorum. Beni çok gururlandırıyor. Beni gururlandıran bir başka durumu daha söyleyeyim. Açtığımız her Kent Lokantasında -burası da dahil- sadece kadınlar çalışıyor. Allah’ın izniyle, burasıyla beraber 14 oldu kent lokantamız. İstanbul’un bütün ilçelerinde Kent Lokantası açacağız. İhtiyaç olursa, daha fazlasını hedefleyeceğiz. Sevgili hemşehrilerim, amacımız; bu şehre adalet getirmek, bu şehre bereket getirmek. Şimdi birazdan iftara geçeceğiz. Tabii iftar sofrası içeride. Sayısı hepinizi içeri almaya müsait değil. Ama burada ikramla ilgili arkadaşlarım imkanları hazırladılar. Mobil büfelerimiz var. Olabildiğince size ikramda bulunmaya çalışacağız. Açılışa binaen bir eksikliğimiz olursa, affedin.” demişti. Kent lokantasının Adalar İlçesi’nde ne zaman hangi adada açılacağı ise merak konusu

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Osman şişman dedi ki:

    Tabiki buyukadada.heybeliadaya çivi bile çakmazlar.