Büyükada’daki hayvanseverlerden cevap var

Büyükada’daki hayvanseverlerden cevap var
Yayınlama: 12.10.2024
A+
A-

Büyükada’daki ormanlık alanlarda yaşamaya çalışan candostlarımız için hayvanseverlerin sahiplenmesi gerektiğinin altını çizmiş, bir anne kedinin ormanlık alanda yavrularını emzirirken ki görüntülerini yayınlamıştık.


Haberimizde, “Büyükada’da ormalık alanda zor şartlarda yaşayan ve kötü sonlarını bekleyen dört ayaklı dostlarımız acil olarak hayvanseverlerin himayelerine alınmayı bekliyor. Susuzluk ve açlık nedeniyle bitkin düşen kedilerin yavrularını beslediği anlar vatandaşların kameralarına yansıdı.” demiştik.


HAYVANSEVERLERDEN CEVAP GELDİ;


“Ormanlık alanda günlük besleme yapanlardan biriyim. Suları, yaş mama, kuru mama, tavuk ciğeri hersey gidiyor bu çocuklara . 2 gün once vetern.gülcin hanımla çıktık kontrol yapıldı. Hepsi çok sağlıklı. Anne bu hafta kısırlaştırılacak. Belediye biraz yoğundu ve bebekler az daha emsin istedik.” denildi.


Ormanlık alanda yaşayan dostlarımızın yemek yerken ki görüntülerine baktığımızda ise dostlarımızın aç olduğu görülüyor. Üstelik kış aylarının yaklaştığı bu günlerde kış şartlarına nasıl dayanacakları ise merak konusu.


Hayvanseverlerin iyi niyetli bu çalışmaların bir yere kadar dostlarımıza yardımcı olacağı, Adalar Beldiyesinin bir kamu kurumu olarak konuyla acil olarak ilgilenmesi gerektiği belirtiliyor.


Terk edilen bir kedi insanlara sosyalleştiği için vahşi olamaz. Ancak, dışarıda yaşarken bu kedi avlanmak ve hayatta kalmak için doğal içgüdülerine geri dönmek zorunda kalacaktır. Kötü insanlardan korkmayı öğreneceklerdir, bu yüzden insanlara daha az güvenebilirler. Kalıcı sorunlar olabilir ancak kedi sevgi dolu bir eve başarıyla dahil edilebilir.

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.