Adalar’da pis kokulardan yolda yürünmüyor!

Adalar’da pis kokulardan yolda yürünmüyor!
Yayınlama: 15.10.2024
A+
A-

Adalar İlçemizde çöp araçları olsun, son zamanlarda çöp taşıyan üstü açık kamyonetler olsun, çöp konteynerleri olsun, sokaklara bu araçlardan sızan pis suların ve araç makina yağlarının kokularından Adalar’da yürümemez oldu.

Çöp konteynerlerinin boşaltım sırasında her gün yolun ortasına çöpün tüm suyu ve atıkların bırakılması, bütün çöplerin yol kenarındaki çöpe atılması ve sokağa doğru suları akması, dolayısıyla inanılmaz pis bir koku yayılması, bu kokunun direkt evlerin içeri girdiği, ne bir temizliğin ne de çöpleri atanlar tarafından tedbir olduğu, konyetnerin yanından geçerken Adalıların burunlarını tıkadığı gelen şikayetler arasında.

Denetim yok, belediye tamamen duyarsız. Buradaki pis görüntü yalnızca bizim değil sizin içinde bir eksi puandır, belediyenin ne kadar yetersiz olduğunu çevre temizliğini yapamayarak gayet iyi gösteriyorsunuz.

Adalar Belediyesi duyarsız

Çöp toplama aracının mola verdiğini ve bu mola sırasında çöp toplama aracındaki pis suyun yola aktığını söyleyip gazetemize ulaşan mahalle sakinleri;

“Araçlardan akan pis su yola akıyor. Koku ve sinek oluşumuna neden olan bu olaya dikkat edilmesini istiyoruz” dedi. Vatandaşlar, bazı çöp konteynerlerinin iyi bir şekilde boşaltılmadığını da belirtti.

“Çöp temizliği ve çöp arabasının akıttığı suyu tüm mahallede kokuyor gereken önlem ve çalışmaları yapınız. Hastalıkların oluşmasına, hayvanların çöpten dolayı hastalıkların yayılmasına ve tüm mahallecek bu durumdan çok rahatsızız.”

“çöp toplama araçlarından akan pis sular, vatandaşları rahatsız ediyor. Çöplerin içerisinden sızan suyun kamyondan dışarı akması, sokaklarda kötü bir kokuya sebebiyet veriyor. “

“Belediye çöp kamyonlarını bakıma almalı”

“Çöp kamyonları son zamanlarda sürekli olarak çöpleri aldıklarında sıkıştırma yapıyor. Sıkıştırma işi yaptıkları sırada çöplerin suyu sokaklara akıyor. Bu su, çok ağır kokuyor. Adalar Belediyesi’nin bir an önce çöp kamyonlarını bakımdan geçirmesi gerekiyor. Son yıllarda çöp kamyonlarının pek çoğu çöp suyu bırakıyor. Çöp kamyonları çöp almaya geldiklerinde çevre sakinleri zor durumda kalıyor” diye konuştular…

Adalar'da pis kokulardan yolda yürünmüyor!

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.