CHP Adalar İlçesi Üyelerine açık çağrı,

CHP Adalar İlçesi Üyelerine açık çağrı,
Yayınlama: 15.03.2012
Düzenleme: 17.03.2012 16:40
A+
A-
      • CHP Adalar İlçesi Üyelerine açık çağrı,
        Mevcut ilçe yönetimi 24 mart 2012 Cumartesi günü kongre yapılacağına dair karar almıştır.
        Hukuki girişimler sonucu İstanbulda bir çok ilçede kongreler iptal edilmektedir.Adaların da bundan pay alması olasıdır.Kongre ya tümden iptal edilir ya da hukuki itirazlar sonuçlanana kadar ertelenebilir.
        Kongrenin belirlenen tarihte olup olmaması ya da mevcut seçilmiş delegelerle yapılıp yapılmaması kuşkusuz önemlidir, ancak bundan daha da önemli bir konu vardır.Cumhuriyet Halk Partisi içinde demokratik bir yapının oluşması için üyeler arasında genel bir talep varmıdır, yoksa bu tür talepler üyelerin gündeminde değilmidir.
        Adalarda yapılacak kongrede oy kullanacak delegeler tabanın temel taleplerini yerine getirme gibi bir niyet taşımaktamıdır yoksa malum yerden gelen talimat niteliğinde işaret doğrultusunda bir yönetim oluşmasına katkı sağlayacak özgür iradeye sahipmidir.
        Görülen o ki, mevcut yönetim tüm girişimlere karşın üyeleri ile bir araya gelme konusunda istekli değildir.Hem eski tüzük,hem de yenilenen tüzük gereği ilçe yönetimleri örgüt toplantısı yapmakla yükümlüdür.Atamalarla gelmiş yönetim(ler) bu güne dek hiç örgüt toplantısını ilçede yapmamıştır.Böyle bir gerek de bu yönetim tarafından duyulmamıştır.
        Kongrede üyelerin konuşma hakkı olmaması nedeniyle örgütün bir kaç oyla delege olma hakkının kazanamamış emekçilerinin görüşünü aktarmasının ortamı yaratılmalıdır.Onların fikirleri,görüşleri çok önemlidir.Yerel yönetimin uygulamalarından memnun olan, olmayan üyelerimizin sesi kesilmemeli, aksine özgürce görüşlerini anlatırken ,yeni yönetimde görev alacaklar bu görüşlerden yararlanmalıdır.Örgütün sesi bilinçli olarak kesilmiştir.

        Tüm CHP üyelerini partimizi ve Adaları ilgilendiren konularda görüş alışverişinde bulunmak örgütün düşüncelerini duymak, bu düşünceleri kongrede yansıtacak delege arkadaşlarımızla fikirlerimizi paylaşmak için Cumartesi günü saat 14.00 de Büyükada vapur iskelesi üstünde Türk Turing kurumu salonunda yapılacak söyleşiye davet ediyoruz.
        Dileriz bu çağrıya başta delegeler olmak üzere tüm üyelerimiz destek verir.Üyesini yok sayan anlayışa kimlerin destek olduğunu da bu arada göreceğiz..
        Örgütü ile yüz yüze gelemeyen yönetimin olmadığı bir CHP Adalar ilçesi özlemiyle.

        Heybeliada delegeleri

         

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.